Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Audio apps stoppen ongevraagd tijdens het spelen

<< < (2/8) > >>

nnsa:
Dit zal toch nog wel een 'dingetje' worden, want het wordt wel zoeken. Kan ook zomaar aan je infrastructuur liggen. Provider-router-netwerk-wifi-ariplay(2)-app-receiver-luidsprekers etc.

Kan je eens bekend maken wat je moet doen om de stream weer aan de gang te krijgen ?

SystemII:
Ja, meestal de app opnieuw opstarten omdat deze gewoon gestopt is. Afgelopen nacht ging het helemaal goed. Geen ellende gehad. Ik heb wel m’n iPhone maar eens helemaal leeg gemaakt. Ik heb drie keer elke twee jaar een nieuw toestel gehad en telkens alles overgenomen op de nieuwe. Dus in zes jaar tijd kan er wel eens (blijvend) een bitje omgevallen zijn.

nnsa:

--- Citaat van: SystemII, 23 november 2021 - 08:44 ---Ja, meestal de app opnieuw opstarten omdat deze gewoon gestopt is.

--- Einde van citaat ---

Bedankt voor je extra informatie. Dat een app er helemaal mee stopt is enigszins vreemd. Wel kan het afspelen stoppen. Maar dan zou je alleen maar op "Play" hoeven te drukken.

Kunnen er ook netwerk-intensieve processen starten, zoals het maken van een backup ?

SystemII:
Die begrijp ik even niet, maar ik denk dat het we opgelost is. Ze draaien nu gewoon door alsof er niks aan de hand is. Ik had m’n iPhone leeg gemaakt omdat ik al drie iPhones van de ene op de andere geïnstalleerd had zodat alles gelijk werkte … daar is natuurlijk een hoop ellende door meegekomen. Ik praat over zes jaar met allerlei updates etc. Een schone installatie was wel welkom, er zijn meer apps die nu beter draaien.

nnsa:
Nou, prima toch… :thumbs-up:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie