Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Geen inkomende imap mail iPhone 4

(1/2) > >>

Mischa14:
Sinds 3 weken heb ik af en aan problemen met mijn inkomende emailserver. In eerste instantie nog op mijn 3G en nu ook weer op mijn Iphone 4.Ik had niets verandert aan mijn (IMAP) instellingen en ineens lukt het ophalen van mijn email niet meer. Gekke is dat het eerst 1 account was, daarna 2 accounts en nu ligt ook mijn mobile me account eruit. En na 1 dag ofzo doet 1 het weer wel en dan weer niet... Nu dus al 2 dagen niets meer, vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar hulp van buiten.
Snap er niets van, svp help.Krijg het bericht: "Ophalen mislukt. De e-mail server 'mail.am-ster.nl' reageert niet. Controleer of u de juiste accountinfo hebt ingevoerd in de emailinstellingen."
(zelfde bericht met mail.mischarus.nl en mail.me.com, van Mobile me)En heb de instellingen gecontroleerd, waren gelijk-goed, toch opnieuw ingevoerd, geen effect.
Wifi uit, telefoon aan/uit, geen effect.
Wat nu nog? :confused: Alvast bedankt voor het meedenken en hoop oplossen, Mischa.

BOlle:
Herstart je modem eens. Wellicht heeft deze zich verslikt.

Mischa14:
sorry herstart je modem?
Ik zit op mijn iphone, niet op mijn home-computer.Of begrijp ik je verkeerd?Mischa

Robert:
Hoe zit je dan op het web? Via de telefoonlijn (3G)?

Mischa14:
Bedankt voor de snelle reacties.ja internet via telefoon lijn
Site van apple zegt dat wifi soms problemen geeft.
bovendien werkt 3g net zo goed bij mij.Intussen via de chat van Mobile Me mijn account (weer) gedeleted en her-ingesteld.
Echter nu ook de netwerkinstellingen hersteld!
En dat werkte voor (nu) mijn Mobile me account.(Nog) niet voor mijn andere accounts....Probeer ook T-mobile te bereiken maar die hebben zakelijk en prive klanten wachttijd meer dan 10 min. al de hele middag.... Geen chat of mail met T-mobile mogelijk....

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie