Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Gekke lichtvlek in scherm nieuwe iPhone 4

(1/2) > >>

Roobster:
Gisteren heb ik mijn nieuwe iPhone 4 in ontvangst genomen van T-Mobile, en hem 's avonds meteen geïnstalleerd. Ik zag echter direct een gek lichtvlekje op het scherm zitten, het is een puntje van een paar millimeter, dat veel feller oplicht dan de rest van het scherm, alsof er een lampje onder het scherm brandt.T-mobile heeft me zojuist verteld dat dit een olievlek is, die nog moet oplossen tussen de glaslagen, wat binnen enkele weken moet gebeuren. Maar het is geen "yellow-spot" zoals deze op internet worden besproken.Ik vraag me af of iemand iets dergelijks heeft meegemaakt, en hoe dit is afgelopen?

Robert:
Klinkt inderdaad niet als de yellow spot, maar die zou binnen een paar dagen verdwenen moeten zijn. Dus als dat niet zo is meteen weer aan de bel trekken!

Mazirian:
Een collega van me heeft hetzelfde euvel met z'n iPad. Een klein ledje lijkt door het scherm heen te schijnen.De iPad wordt z.s.m. geruild voor een goed exemplaar. De leverancier (Media Markt in dit geval) ziet het inderdaad (en dat is het ook) als defect.Dit vlekje zit er nu langer dan een maand, dus wegtrekken doet het niet. Hopelijk ziet T-Mobile dat ook in.

Flix:
Hier ook info: http://www.onemorething.nl/community/topic/gele-vlek-in-beeldscherm-iphone-4

Mazirian:


--- Citaat ---Flix om 10:40, 13-10-2010
Hier ook info: http://www.onemorething.nl/community/topic/gele-vlek-in-beeldscherm-iphone-4
--- Einde van citaat ---
Het lijkt hier niet om de befaamde gele vlek te gaan. (denk ik :blush:)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie