Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Infraroodfotografie met iPhone?

<< < (2/4) > >>

Alvinus:
Dat is een sympathiek aanbod! Helaas zit ik iets te ver weg. Heb je er ooit wel eens mee kunnen bekijken of je dak en muren goed geïsoleerd zijn. Daar wilde ik het apparaat voor inzetten. Gewoon om een idee te krijgen of ergens veel warmte lekt - niet om er professioneel infraroodcameradeskundige (3 x woordwaarde) mee te worden.

MacThijss:
Een buurman heeft deze of mogelijk een oudere versie. Daarmee zag je bijzonder perfect de slangen van de vloerverwarming in de vloeren van onze huizen liggen.

JJmac:
Interessant, wil ook wel eens weten hoe mijn buitenmuur erbij staat na een spouwmuur isolatie. De eenmalige kosten zijn nog wel te hoog, zou het ook te huur zijn?
Op Marktplaats zijn diverse te huur, prijs vanaf € 10 per dag en € 300 borg.

orange:
Uiteraard. Google doet het vandaag bij veel mensen niet zo goed geloof ik:

https://www.peerby.com/nl/c/warmtebeeldcamera-huren

Flix:

--- Citaat van: Alvinus, 27 november 2022 - 12:14 ---Dat is een sympathiek aanbod! Helaas zit ik iets te ver weg.
--- Einde van citaat ---
Jammer. Graag gedaan.👍🏻


--- Citaat ---Heb je er ooit wel eens mee kunnen bekijken of je dak en muren goed geïsoleerd zijn.
--- Einde van citaat ---
Zojuist weer binnenhuis mee rondgelopen. Leuke beelden, en je kunt o.a. mooi de stille energieverbruikers mee zien zoals power adapters, de Sonos e.d. Ook goed te zien dat LED lampen een heel laag warmtebeeld geven.
Heel aardig allemaal, en je zult warmte-lekken door bv een kapotte dakpan o.i.d best kunnen zien. Maar toch lijkt me de interpretatie van de beelden, en de conclusies die je daaruit wilt kunnen trekken, vrij lastig. Toch iets meer voor een deskundige, die deze beelden, icm de 'werkelijke' situatie, veel vaker heeft gezien, denk ik.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie