Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

iPhone4/32 defect!

<< < (2/3) > >>

mneerhout:
thanks, dat bedoelde ik, Apple gebeld....toets 5 voor de iPhone.......neem contact met u provider op :shutup:

mneerhout:
Zo hehe, opgelost, toch maar '1' gedrukt (iPad) en het verhaal voor gelegd, aan de hand van het serienummer wist hij mij te herkennen, prima systeem! Maar ik moest in Google HT4311 intoetsen, daar krijg je alle officiële kanalen van Apple reparatiecentra, voor NL is dat dus Goes of De Meern, die repareren dus ook DEZE gevallen!Zo nu even de trosradar tas meenemen en kijken of het goed gaat :woot:
Doe er je voordeel mee met deze info, ik hou jullie op de hoogte!groeten.

Robert:


--- Citaat ---mneerhout om 17:05, 28-10-2010
Doe er je voordeel mee met deze info, ik hou jullie op de hoogte!
--- Einde van citaat ---
Graag, ik ben nu al blij met deze info op ons forum!  :thumbs-up:

mneerhout:
Hoi Robert, alles goed? Ik rij morgen wel even naar De Meern mét Faktuur, die tas was grappie natuurlijk. De Store zei dat het goed zou komen, ik ga er maar vanuit.....Oooo kreeg net ook nog email van de applestore met hetzelfde adres, goede service! maar het lijkt bigbrother wel, brrrr. Begin toch te twijfelen om maar eens applecare te nemen, ik maakte tot nu alles zelf, maar dit is me te klein.(Bewerkt door mneerhout om 18:09, 28-10-2010)

Jules:


--- Citaat ---mneerhout om 17:05, 28-10-2010
Maar ik moest in Google HT4311 intoetsen, daar krijg je alle officiële kanalen van Apple reparatiecentra...
--- Einde van citaat ---
Fijn dat het goed lijkt af te lopen! :)Maar de zin die ik hierboven quote, daarvan snap ik dus werkelijk niet wat je ermee bedoelt, terwijl het volgens mij de crux is van je oplossing. Ik heb i.i.g. gegoogeld op HT4311 en dat leverde geen enkele relevante iPhone link op. Iets anders dan een instructie om dat te proberen kan ik er niet in lezen. Please enlighten me (us)!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie