Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Non Apple voedingen

(1/2) > >>

macsiem:
Momenteel heeft Amazon twee dagen interessante kortingen. Helaas weinig Apple. Wel o.a. voedingen van Belkin en Anker.  Regelmatig hoor je echter dat non Apple voedingen mogelijk schadelijk zouden zijn voor je iPhone/ iPad. Raden jullie Belkin en Anker af?

boiing:
Zie ook hier o.a. waar ik enige kanttekeningen plaats bij zomaar-een-voeding-van-Aliexpress. Het is niet zozeer dat ze schadelijk zijn voor je spullen maar meer het risico op kortsluiting of brand in de adapter zelf.

Belkin en Anker zijn juist twee aardig gerenommeerde merken, daar is niets mis mee. Kijk vooral naar het juiste wattage en de PD (Power Delivery) specificaties als het om een USB-C lader gaat.

nnsa:
Belkin en Anker zijn gerenommeerde merken. In de Apple Store staan zelfs verschillende Belkin producten. Producten van AliExpress en Action laat ik links liggen. Producten van Belkin en Anker gebruik ik (al jaren) met volle tevredenheid en zonder problemen.

MacFrankie:
Adapters koop ik van Apple of Belkin, kabels koop ik nooit van Apple maar bij voorkeur van Belkin.

orange:

--- Citaat van: macsiem, 12 juli 2022 - 09:10 ---...Regelmatig hoor je echter dat non Apple voedingen mogelijk schadelijk zouden zijn voor je iPhone/ iPad....
--- Einde van citaat ---
Er is niet één voeding schadelijk voor je Apple devices. Hoogstens voor je huis... ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie