Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Welke opladers en snoertjes?

(1/4) > >>

Luchtsplitser:
We hebben thuis meerdere ipads en Iphones (verschillende versies). Uiteraard ook snoertjes en opladers.

Omdat er wel eens een snoertje stuk ging heb ik in het verleden Apple gecertificeerde snoertjes bijgekocht, deze gingen in ieder geval niet kapot bij het stekkertje.

Ondertussen krijg ik ook het idee dat de opladers niet meer lekker werken. Kan ik deze goed testen waarbij ik het snoertje uitsluit?

Welke opladers met snoertjes kan ik het beste kopen waarmee ik alle iphones en ipads in huis kan opladen? (dan ligt de ene aan de oplader, dan de ander, etc)


nnsa:
Misschien zoiets overwegen (gebruik ik zelf) in combinatie met betrouwbare lightning en/of usb-c snoertjes. Bezuinig hier niet op. Als er iets gebeurt heb je ook een probleem met de verzekering.

https://www.bol.com/nl/nl/p/anker-powerport-speed-5-poorts-2x-quick-charge-63w-thuislader-zwart/9200000077301036/?bltgh=qHXecLTbciKs-xDKuwlHWw.2_14.17.ProductImage

bacon:
Dit zal wel vloeken in de kerk zijn: twee jaar geleden een snoertje (stof omwikkeld) gekocht plus een oplader bij de Action voor een habbekrats, Twee jaren intensief gebruik nog steeds geen problemen. De verzekering bestaat sowieso na twee jaar niet meer, dus irrelevant.

https://www.action.com/nl-nl/search/?q=iphone%20kabel
https://www.action.com/nl-nl/search/?q=stekker

boiing:

--- Citaat van: Luchtsplitser, 13 juni 2024 - 15:49 ---Ondertussen krijg ik ook het idee dat de opladers niet meer lekker werken. Kan ik deze goed testen waarbij ik het snoertje uitsluit?

--- Einde van citaat ---
En waarom krijg je dat idee :wink:? Als je een oplader test met een nieuw snoertje zou je toch snel genoeg moeten weten of een oplader goed is. Als het originele Apple opladers zijn: die gaan zelden stuk.

Voor simpele Lightning snoertjes eens met bacon: Action of HEMA is ook prima. Voor opladers zou ik voor kwaliteit kiezen, dus Apple of een betrouwbaar merk zoals de link van nnsa.

het ModeratorTeam:
van het ModeratorTeam De titel van dit draadje is aangepast (was “opladers en snoertje”), zodat het duidelijker is waar het om gaat en beter vindbaar is.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie