Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Scherm weervage groter dan het scherm kader

(1/2) > >>

Coach:
Op mijn iPhone G4 is er iets raars. De schermweergave past niet meer in het kader van het weergave venster. Als men bv safari opstart ziet men de inhoud van het scherm eventjes zichzelf vergroten. Veel is het niet maar de icoontjes onderaan zijn maar voor de helft nog te zien. Dit is bij alle apps en met het gewone weergave venster ook.Iemand een idee hoe dit kan verholpen worden ?

Panico:
Welke versie iOS heb je? En op welk scherm bekijk je het?(Bewerkt door Panico om 9:36, 10-03-2011)

Coach:
iPhone G4, versie 4.2.1 en wat bedoel je met welk scherm. Het toestel is slechts enkele maanden oud.

Coach:
Heb de iPhone naar 4.3 gebracht maar alles blijft. Ik heb nu wel gevonden dat wanneer je onderaan tikt tegen het scherm de afbeeldingen bij elk tikje naar boven schuiven waardoor de bovenste balk dan weer verdwijnt. Ik heb dit nog nooit gezien.

Mazirian:
Waarschijnlijk heb je bij instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheidde zoom-optie aanstaan. Dan kun je met 3-vinger dubbelklik het scherm zoomen. Dit blijft aanstaan tot je weer een keer 3-vinger dubbelklikt. Ook na uitzetten.Tenminste... dat is op de iPad zo. iPhone weet ik niet, maar het is iOS, dus het zal wel.Handig voor slechtere ogen, maar irritant als je niet weet wat er gebeurt.Succes!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie