Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Updaten van 3.12 naar 4.01/2  met reeds aanwezige jailbreak

(1/1)

goofy17:
Ik durf mij toestel niet via Itunes te updaten omdat ik hem met 3.12 al gejailbraked heb.Mij 3GS heeft nog de oude bootrom. Kan ik een eventueel aangepaste firmware 4.01 er straffeloos inzetten of moet ik dan weer jailbraken en alle software weer overzetten??Of moet ik een aangepaste software (welke voor T-Mobile) er op een andere manier inzetten......

BartjeGossen:
Als je slim bent wacht je even of er vandaag nog relevante ontwikkelingen zijn. 4.1 zit sowieso eraan te komen. Dan kun je straks in één keer over. Het lijkt me overigens stug dat er op de blogs van de jailbreakscene niet staat met welke toestellen je wel / niet moet updaten en tot welke versie.Overigens: updaten betekent dat je sowieso je jailbreak kwijt bent. Dat zul je dus opnieuw moeten doen. Volgens mij kun je in Cydia wel software downloaden die onthoudt welke software je eerder via Cydia hebt gedownload. Andere software staat op je Mac/PC in iTunes. Die er opnieuw opzetten, evenals muziek en filmpjes, kost alleen tijd.

goofy17:
Ik begrijp dus dat de procedure toch is: 1- nieuwe firmware origineel via Itunes installeren
                                                         2- opnieuw jailbreak uitvoeren
                                                         3- alle software via backup (Itunes?)terugzetten
Net als met een ander besturings systeem op je computer zetten dus.
Hopelijk lukt het terugzetten van mijn programma's en muziek goed.....NB Ik wacht dus maar even op versie 4.1 die JB baar is.(Bewerkt door goofy17 om 21:09, 1-09-2010)(Bewerkt door goofy17 om 21:10, 1-09-2010)

Robert:


--- Citaat ---goofy17 om 21:08, 1-09-2010
Ik begrijp dus dat de procedure toch is: 1- nieuwe firmware origineel via Itunes installeren
--- Einde van citaat ---
Als je zo begint ben je al meteen de klos, want dan krijg je 4.0.2 en die is niet te jailbreaken.Kijk even op deze site en klik dan linksboven op 'Jailbreak'.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie