Supportvragen iPhone > iPhone - Technische vragen

Vraagje over de batterij van de iPhone SE 2022

(1/2) > >>

Mac Hammer Fan:
Ik zie dat op bol.com de SE 2022 64 GB wordt aangeboden voor 449 EUR en heb toegehapt. (Bij de Apple Store was het 559 EUR, dus ik krijg een korting van 110 EUR) :happy:

Van de vorige SE1 was ik niet tevreden van de batterij, die ik heb moeten vervangen. Ondanks het feit dat men bij vele reviews wel positief was over de batterij. Maar ik moet wel zeggen dat ik die telefoon met zijn kabel vaak een hele nacht in de lader heb laten zitten. Zou dat misschien de oorzaak zijn dat de batterij vlug versleet?

Anyway. Ik heb security updates tot 2027 en kan weer verder. En de nieuwe SE is iets groter dan mijn oude. De thuisknop vind ik een pluspunt en ik maak relatief weinig foto's.

orange:

--- Citaat ---...Maar ik moet wel zeggen dat ik die telefoon met zijn kabel vaak een hele nacht in de lader heb laten zitten...
--- Einde van citaat ---
Mijn telefoon past het laadgedrag 's-nachts aan, aangepast aan mijn dag-nacht ritme. Die laadt dus langzaam en zorgt dat de honderd procent pas wordt bereikt vlak voor ik uit bed kom.

Volgens mij werkt dat bij de iPhone net zo, en is de hele nacht aan de lader dus geen enkel probleem.

anraadts:
Ik zou beginnen met het lezen van dit artikel:

De batterij en de prestaties van de iPhone

nnsa:
Hier zijn natuurlijk allemaal theorie├źn over, maar als je een originele c.q. betrouwbare (Apple) lader gebruikt + een originele laadkabel + "Geoptimaliseerd opladen" gebruikt, zal het allemaal wel loslopen.

Vraagje over de batterij van de iPhone SE 2022

sluisje:
Zo'n batterij houdt niet van extremen. Wanneer je hem in gebruik hebt kun je hem het beste tussen de 20% en 80% geladen houden. Gebruik je de batterij langere tijd niet dan geldt een lading tussen de 40% en 60%.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie