Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

Hannesen met AirPods sleeves

<< < (2/3) > >>

anraadts:
Je extra informatie maakt duidelijk dat mijn suggestie inderdaad niet gaat werken.

Ik hoop dat Pluggerz een goede oplossing heeft.

peterpost:
Veel hoop heb ik niet, want op hun site hebben ze het over, citaat ; "en is makkelijk op je AirPods te klikken (en weer te verwijderen voor het opladen van je AirPods)"
Maar niet geschoten is altijd mis...

boiing:
Het moet niet moeilijk zijn maar er is verbazingwekkend genoeg zo goed als geen oplossing voor. Dit is de enige hoop:Zie https://www.airpodcharger.com. Lijken alleen uitverkocht of niet (nooit?) meer leverbaar als je op de 'buy' link klikt. Misschien kun je de maker een email sturen. Hier een beschrijving van de ontwikkeling. Als het alleen om de contactjes ging kon je het zelf nog wel maken maar er zit een heel oplaadcircuit in de USB stekker.

Een andere optie is een vervangende oplaadcase kopen, zie hier bijvoorbeeld maar er zijn er meer te vinden in China. Deze zou je dan zelf kunnen modificeren, slopen, aanpassen etc. Dan hoef je de originele case niet stuk te maken.

peterpost:
@ boiing ,bedankt voor je suggesties. Die stekker zou de zou de perfecte oplossing zijn jammer, het lijkt er op dat die niet meer gemaakt wordt.
Je andere voorstel heb ik al eens overwogen maar ik was bang dat als je niet met origineel spul werkt je de pods misschien beschadig, maar ik ga toch even kijken in China.

boiing:

--- Citaat van: peterpost,  9 februari 2022 - 11:14 ---.. het lijkt er op dat die niet meer gemaakt wordt.

--- Einde van citaat ---
Jammer ja, goed idee maar waarschijnlijk te weinig vraag naar. Ze waren trouwens bedoeld voor de oudere (gewone) Airpods (ondanks het Youtube plaatje dat anders suggereert). Die hebben een dunner steeltje.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie