Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

iPhone Watch-app Work-out weergave bug?

<< < (2/2)

nnsa:

--- Citaat van: Flix, 12 oktober 2021 - 15:01 ---Zowel de iOS 15.0.2 als de watchOS 8.0.1 update hebben nog geen oplossing gebracht.

--- Einde van citaat ---

Dank, dan wachten we op 15.1

BTW: rood op zwart geeft bij mijn ogen geen problemen. Misschien eens een ogen-test laten doen ? (serieus, geen grapje).

Flix:
Met mijn ogen is niks mis; dank.
Kijk hier maar eens wat kleurcombinaties met het contrast doen: rood op zwart versus wit op zwart (toggle rustig zelf met de schuifknopjes).

nnsa:

--- Citaat van: Flix, 12 oktober 2021 - 15:25 ---Met mijn ogen is niks mis; dank.
Kijk maar eens wat kleurcombinaties met het contrast doen.

--- Einde van citaat ---

@Flix: natuurkundig heb je helemaal gelijk. Maar ik ging er even op door, omdat ik begin dit jaar een akkefietje aan mijn ogen had. Dacht dat ik bepaalde dingen / kleuren niet meer zag, waaronder ook practische dingen zoals de snelheidsaanduidingen op de kilometerteller etc. Toch dacht ik dat er niets aan mijn ogen mankeerde. Tot de test... Inmiddels is het zicht weer 100%.

Flix:

--- Citaat van: nnsa, 12 oktober 2021 - 15:06 ---Dank, dan wachten we op 15.1

--- Einde van citaat ---
Helaas, ook iOS 15.1 en watchOS 8.1 heeft deze bug niet aangepakt.

Maar...toch een verbetering gevonden. Zoals ik hierboven noemde zijn het vooral de rood gekleurde tekens die me 'last' bezorgen. Nu blijk je in deze presentatie de kleur te kunnen veranderen dmv Digital Crown. Als ik draai worden de rode tekens wit (hartslag!) en de witte worden blauw. Nice👍🏻

Flix:
Nou ja. In iOS 16/watchOS 9 hebben ze optie waarover ik dit draadje een jaar geleden begon, maar helemaal weggehaald.

Op de Apple site over watchOS 9 ronken ze juist over "tijdens work‎‑outs zie je nu nog meer informatie op het display". Sukkels, ik wil juist minder informatie! Want ik wil die weinige informatie snel kunnen aflezen, en dat lukt niet als het scherm vol getallen en iconen staat.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie