Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

iPod shuffle (alu) probeert te mounten; irritant..!

<< < (2/3) > >>

BuzzE:


--- Citaat ---joram om 8:30, 15-02-2007
- Of *shiver* misschien dat je de fout eruit "filtert" door hem eerst op voor de PC te formatteren en daarna weer voor de Mac
--- Einde van citaat ---

Nogmaals: Nooit iPods gaan formatteren. Dat doet de iPod-herstel software in iTunes voor je. En voor zover ik weet zijn alle shuffles altijd FAT-geformatteerd, voor zowel de PC als de Mac dus.

Floris W:
@BuzzE:ik denk dat Joram de herstel software in iTunes bedoelt hoor...

BuzzE:
Ja, dat is prima, maar dan heet het dus herstellen, en niet formatteren. Als je alleen zou formatteren ben je er zeker van dat je iPod als muziekspeler onbruikbaar wordt. Dus als je dat herstellen formatteren gaat noemen (zoals vaak gebeurt) breng je wellicht sommige niet zo ervaren iPod bezitters op het verkeerde idee.En bovendien maakt het dus bij de shuffle volgens mij niet uit of je het herstellen met iTunes op de PC of de Mac doet, in beide gevallen krijgt hij een FAT bestandssysteem.

KvB:
Alvast bedankt voor de reacties tot nog toe. Ik ga er vanavond nog wel eens mee puzzelen. Ik zal in igg de iPod niet opnieuw formateren. Ik had dus al wel geprobeerd op mijn Shuffle via iTunes te herstellen, maar dan werd niet aangegeven of de operatie geslaagd was en bleef iTunes heel raar hangen. Na (foei, foei, foei) loskoppelen van de iPod en herstarten van iTunes kon hij toch weer met muziek geladen worden. Mocht ik problemen houden, dan ga ik toch eens proberen dat ding via iTunes voor Windows te herstellen. (Ja, ik ben desperaat. :wink: )
En als dat het niet wordt, terug naar de winkel.   :confused: KeesP.S. Moet je de Shuffle nou aan of uit zetten als je hem in het dock plaatst, of haalt dat niets uit? Ik kan het namelijk nergens vinden.

BuzzE:
Volgens mij maakt het niet uit of je de iPod aan of uit hebt staan. Als je hem op de computer aansluit hoort hij zichzelf automatisch in te schakelen.Lees nog eens goed de Five R's van de iPod support pagina's. Daar staat precies beschreven wat er op je computer en iPod te zien moet zijn tijdens het herstellen. Als dat niet gebeurt heb je reden genoeg om er mee terug naar de winkel te gaan.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie