Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

iPod shuffle (alu) probeert te mounten; irritant..!

(1/3) > >>

Ger Nijkamp:
[news] Ik heb een raar probleempje met m'n aluminium iPod shuffle. Als deze aangesloten is probeert -ie- zichzelf te mounten op het bureaublad (terwijl die optie niet beschikbaar is bij de instellingen in iTunes). Hierdoor hapert het gebruik via iTunes enorm, soms geeft de iPod met een waarschuwing zelfs aan 'niet beschikbaar' te zijn.Uiteraard heb ik 'm al een paar keer volledig proberen te resetten (enige optie in iTunes): zonder resultaat. Volgens mij deed de shuffle dit in het begin niet en met andere (1e generatie) shuffles heb ik het probleem niet. Herkent iemand dit probleem en is er een oplossing..? 't Is nogal irritant...[ Ger ][/news]

Ger Nijkamp:
Sjips... Ben ik de enige met dit probleem..? :sad: [ Ger ]

KvB:
Ik heb dat probleem ook met mijn shuffle 2G. Ik heb hem sinds gisteren, maar tot nog toe heeft ie nog niet goed gewerkt. Ja, ik heb hem spelende gehad, maar ik herken jou mount probleem, Ger. Het laden duurt en duurt maar. Bij aansluiten veroorzaakte hij zelf een keer een Kernel Panic.
Nu geprobeerd de interne software te herstellen, maar nu reageert iTunes al zeker een uur nauwelijks zonder dat er een melding komt dat de herstelactie geslaagd is. Ik heb dus nog geen idee of ik mijn iTunes durf te killen... :crazy:
Ik heb wel gezien dat de iPod geformateerd is Fat32, kan ik dat zomaar vervangen in een ander formaat en zo ja, welke is het beste?
Of zijn deze problemen echt uitzonderlijk en moet ik als de gesmeerde bliksem met dat ding terug naar de winkel?  :shocked:   :cry:  Kees

BuzzE:
Je moet je iPod in geen geval gaan formatteren in andere formaten met Disk Utility ofzo. Terug naar de winkel lijkt me nog de beste optie, als de Five R's strikt opgevolgd zijn en geen resultaat hebben gehad.

Kapotlood:
Stomme vraag misschien hoor, maar;
- Heb je met de iPod updater de iPod al eens opnieuw geformatteerd? (herstel-optie)
- Heb je de iPod al eens helemaal leeg laten lopen? Misschien dat 't helpt
- Of *shiver* misschien dat je de fout eruit "filtert" door hem eerst op voor de PC
te formatteren en daarna weer voor de MacSucces iig :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie