Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

Kruidvat Smart Finder, AirTag alternatief?

<< < (3/7) > >>

Flix:
Uiteraard. Het is gewoon precies hetzelfde als een Apple AirTag. Waarbij deze vragen bij mij omhoog komen:
- hoe staat het met de gevoeligheid, de vindbaarheid?
- hoe staat het met batterijgebruik?

iSan:
Mijn tiener heeft al 2x beroep moeten doen op zoekmijn naar AirTag op school... dus ja, €29 was goed besteed. Beter dan hele sleutelbos twee keer te moeten vervangen. 1x was de sleutelbos in prullenbak gegooid door een andere tiener. Probeer deze maar te vinden zonder AirTag. En koop gewoon een mooie sleutelhanger waar de Tag erin kan (Actions heeft het nu ook) en het is niet perse 'uncool'. Ze hoeven niks tegen vrienden te zeggen, toch? Doe het gewoon in 1x goed en koop die van Apple.

EricS:

--- Citaat van: Flix, 17 mei 2023 - 09:54 ---Uiteraard. Het is gewoon precies hetzelfde als een Apple AirTag. Waarbij deze vragen bij mij omhoog komen:
- hoe staat het met de gevoeligheid, de vindbaarheid?
- hoe staat het met batterijgebruik?

--- Einde van citaat ---

Vandaag eentje gehaald bij het Kruidvat. Meteen kwijtgeborgen, maar geen nood, ik had hem wel al gekoppeld. Dan moet hij te vinden zijn……
Ik kan nu dus zeggen dat de vindbaarheid het niet haalt bij die van Apple. Je kunt wel een geluid(je) laten spelen, maar om de iPhone te gebruiken om de Smarttag binnen te vinden lukt niet. Die functie wordt blijkbaar niet ondersteund (Ik bedoel hiermee dat de iPhone je met een pijltje op je scherm de goede kant op stuurt).
In ‘Find my’ staat alleen het straatadres aangegeven.

*edit*
Bovenstaande geldt ook voor de Eufy-tags zie ik nu.
Zie dit draadje

Sypie:

--- Citaat van: MailkingOnTour, 17 mei 2023 - 09:44 ---Dit werkt toch ook als je die tags in een koffer stopt om deze meer traceerbaar te maken bij eventueel verlies op de internationale vliegvelden?

--- Einde van citaat ---

Alleen moet je je afvragen of de alternatieven ook gebruik maken van andere iPhones, zoals de AirTag doet. Dat zorgt voor een wereldwijd netwerk waar de kans vergroot dat je je spullen weer terug vind. Met alternatieve tags is het maar zeer de vraag of je je spullen weer zo terug kunt vinden.

Vergeet ook niet dat de AirTags in de US veel gebruikt worden om auto’s te traceren die gestolen zijn. Uiteraard moet voor het stelen wel de AirTag in/aan de auto bevestigd worden, voor een betere werking.

orange:

--- Citaat van: Sypie, 20 mei 2023 - 11:09 ---...Vergeet ook niet dat de AirTags in de US veel gebruikt worden om auto’s te traceren die gestolen zijn. Uiteraard moet voor het stelen wel de AirTag in/aan de auto bevestigd worden, voor een betere werking.

--- Einde van citaat ---
Ja joh?!  :happy:

Uiteraard moet voor het stelen wel de AirTag in/aan de auto bevestigd worden, voor een betere werking.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie