Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

Muziek op mijn MacBook

(1/1)

Eduard Cornet:
Ik heb 2 vragen:
1 Kan ik al mijn muziek die in de bibliotheek van iTunes op mijn PowerMAC staat ook op mijn MacBook krijgen?
2 Kan ik muziek op mijn MacBook ook met gesloten deksel (?) afspelen (dus dat deze niet in sluimerstand gaat!)?

Buibkier:
1) Yup, eventueel met Firewire verbinden en de map iTunes kopieren naar je MacBook
2) Nee, dat kan niet. Al is er misschien wel een hack voor.

Dark Griever:
1) iTunes Sharing. Of de PowerMac mounten via een netwerk schijf en dan iTunes met alt ingedrukt opstarten en je andere library selecteren2) als jij je macbook wilt laten smelten, vooral doen. De warme lucht word voor een deel via de achterkant van je macbook, voor het scherm langs gestuurd. Kijk maar eens naar de 'hindge'. Als jij de MacBook dicht wil laten, komt al die warme lucht gevangen te zitten. Als je op google images kijkt, kan je oude ibooks en powerbooks zien waarbij dat is gebeurd. Dan krijg je zo'n gaaf toetsenbord, waarbij de toetsen zijn gaan smelten.

G Force:
Een MacBook, MacBook Pro en een PowerBook kun je gewoon aanlaten zonder dat deze in sluimerstand gaat. Dit is in tegenstelling wat hier vermeld wordt niet slecht voor je laptop aangezien het gewoon kan volgens Apple. Alleen een iBook is er niet op gemaakt en dan moet je dat ook niet doen. Je hebt wel een extern scherm en keyboard nodig.Voor een uitleg zie het artikel van Apple: How to use your PowerBook G4 or MacBook Pro with the display closed

Dark Griever:
Ow wacht, duh, closed lid, niet aangedacht. Mijn verhaal geldt inderdaad alleen als het scherm dan ook nog aan blijft.My bad..Je kan je MacBook foppen in closed lid te gaan door een USB device, zoals een muis, in en uit te pluggen, eventueel met een muis klik als ie ingeplugd is.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie