Lifestyle hardware > Lifestyle hardware (iPod, Apple TV, Apple Watch en HomePod)

Oude Eye TV nog ergens bruikbaar voor?

<< < (2/2)

MacWim:

--- Citaat van: nnsa, 31 maart 2023 - 13:46 ---Als het inderdaad om die EyeTV gaat, dan denk ik dat er geen serieuze toepassing meer voor te vinden is, omdat het om een kabel (coax) tuner gaat.

--- Einde van citaat ---
Coax kan erin, maar ook composiet (rood-geel-wit).
Ik zal die tip van MacFranckie maar volgen: op Marktplaats zetten en af te halen. Want zelf kan/wil ik er helemaal niks meer mee.

Robert:
Nog een idee: op MacFreak zetten voor gratis af te halen.  ;)

Night:
EyeTV is tegenwoordig niet meer van Elgato, maar van Geniatech.
je kan kijken of je het ding met de laatste 64-bits software update aan de praat kan krijgen. Je ontvangst device moet overigens wel analoog zijn.
Ik gebruikte het vroeger om via VLC films op de TV te kijken op mijn inmiddels oeroude en niet meer in gebruik zijnde Macje.
Het was aangesloten op een oude Philips TV die nog analoge video-in had. De audio deed ik via een lange kabel die van de headphone jack van de Mac naar de audio-in van de TV ging.

https://www.geniatech.eu/software/

nnsa:
Bijgaand de lijst met hardware, die door EyeTV 4.0.0 van Geniatech wordt ondersteund:

Oude Eye TV nog ergens bruikbaar voor?

mcmt:
Ik heb hier nog een EyeTV Hybrid liggen die ik heel af en toe gebruik. Merkte dat de 64 bit versie van de software al verscheidene jaren bleef hangen op 4.0.0, en heb dus niet toegehapt. Dus booten met Mojave voor de 32 bit versie, maar het kan ook nog net met Snow Leopard onder Parallels.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie