Overige zaken > MacFreak-Café

Schatten van katten

(1/5) > >>

puk1980:
Een draadje met bekende titel over het geliefde, eigenzinnige huisdier.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van gemiauw:
CatMeows: A Publicly-Available Dataset of Cat Vocalizations

En bijbehorende App:
https://apps.apple.com/nl/app/meowtalk-cat-translator/id1524038030


trabant:
Dit is Mo, de grote leider, in zijn tuin.Mo is al jaaaaren niet meer onder ons, maar zoals zijn mens over hem schreef, heeft hij een aardige fanschare opgebouwd. En daarom noem ik Mo het eerst.

Twee andere dooie katten: Zo'n anderhalf jaar geleden zijn onze twee hoogbejaarde kartuizers kort na elkaar overleden. Hier zijn ze in hun jonge jaren op sushi-jacht.Onze huidige veestapel, twee oude katers en een wat jongere poes uit het asiel, is nu dik een jaar bij ons:

Schatten van katten

Die zwarte kater is heel aanhalig geworden, die rooie komt nu voorzichtig los en die cyper is nog steeds heel schuw. Het gaat in hun tempo en ik heb maar te accepteren dat het niet zulke knuffelaars zullen worden als die twee chartreux.

Mr Mojo:
Dit is Charlie, een kater van 2 jaren oud, die sinds 1 jaar bij mij woont.

Schatten van katten

Charlie moest eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken, maar zoals jullie wellicht op de foto kunnen zien is het huis nu van hem.

Kapotlood:
Mijn ouwe baas, een 14-jarige "van sociale mankementen" voorziende zonaanbidder  :smile: ±11 jaar geleden overgenomen van de buurvrouw, die al 2 katten had en deze niet gesocialiseerd kreeg (hij werd toen hij 12 weken was, gevonden op een boerderij, denkende dat het een muisje was zo klein als hij bleef).

Schatten van katten

trabant:
Dat is een mooi cadeau voor internationale Kattendag (jaarlijks op 8 augustus).

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie