Overige zaken > MacFreak-Café

Wat heb jij laatst gekeken op je Apple TV / iPad / ... ???

<< < (215/329) > >>

orange:
Interceptor

In Rusland worden 16 raketten met kernkoppen gejat en gericht op 16 grote steden in Amerika.(*)

En er is maar één basis die deze nog zou kunnen onderscheppen. Bad-ass kapitein JJ Collins is de hoofdpersoon in deze strijd om miljoenen Amerikanen te redden van een gewisse dood.

Lekkere spierballen actiefilm die me wel bleef boeien.

(*) En nee, het zijn dit keer niet de Russen die hier de kwade rol spelen.

Wat heb jij laatst gekeken op je Apple TV / iPad / ... ???

Jakko W:
Ik heb gisteravond de laatste aflevering van zowel His Dark Materials als Happy Valley gekeken, en moet zeggen dat die tweede duidelijk beter was dan die eerste. De rode draad in His Dark Materials lijkt te zijn: geloof niet zomaar alles dat je van hogerhand verteld wordt. Dan is een einde waarin de hoofdpersonen iets toch doen wat ze van hogerhand verteld wordt maar wat ze zelf helemaal niet willen, zonder op zoek te gaan naar alternatieven, wel een beetje zwak.

MacFrankie:
Mare of Easttown



Dit is een 7-delige miniserie welke begint met het introduceren van alle hoofdrolspelers. Het komt daardoor traag op gang, voor de actie moet je wat geduld hebben, maar het is dan ook meer een dramaserie dan een actie- of crimeserie, terwijl het wel allemaal om misdaden draait.

Als je van hersenloze actie houdt, dan is dit niks voor jou. Je moet hierbij namelijk wel opletten! Als je van drama houdt, dan is dit een serie die tot op het eind boeit.

orange:
Girls5Eva

Meidengroepje dat in de 90's kortstondig succesvol was wordt gesampled door een rapper, waardoor het vlammetje bij de vier overgebleven leden weer aanwakkert.

Je weg terug vinden is alleen niet zo makkelijk meer als je 40-plus bent en je oude hits niet meer mag gebruiken door het contract wat je ooit hebt getekend.

Lekkere komische serie wel.

Wat heb jij laatst gekeken op je Apple TV / iPad / ... ???

Franky2002:

--- Citaat van: orange,  7 februari 2023 - 14:15 ---Girls5Eva

Lekkere komische serie wel.

--- Einde van citaat ---
Helemaal eens. Voorlopig nog drie maar afleveringen gezien, maar het is helemaal leuk door de inside grapjes op het huidige media/muziek landschap. Ook de bemoeienissen van Tina Fey doen volgens mij veel goed aan de serie.
Ik ben wel fan tot nu toe.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie