Overige zaken > MacFreak-Café

Wat heb jij laatst gekeken op je Apple TV / iPad / ... ???

(1/344) > >>

MacFrankie:
Het is een Apple forum, dus ik wilde wat Apple-achtigs in de titel hebben, maar feitelijk heeft het weinig met Apple te maken.

Wat ik eigenlijk wil, is een draadje met kroegpraat over films en series. Welke serie heb jij onlangs gekeken (op Netflix, via Infuse op je Apple TV of iPad, op je iMac met VLC: dat maakt allemaal niks uit), was het leuk, en zou je het een ander aanraden?

Dit is natuurlijk geen garantie tot succes. We hebben met Apple een gemeenschappelijke interesse, maar dat wil nog niet zeggen dat we dezelfde films en series leuk vinden.

Als we genoeg gezamenlijke interesses hebben, dan wordt dit een lang draadje, en anders houdt het na 1 pagina op. We zullen zien!

Ik zit momenteel in de series Suits in seizoen 4. Suits is een hele sterke serie, alleen halverwege seizoen 4 vind ik de serie minder sterk worden. De wettelijke constructies en trucs worden wat waziger en minder navolgbaar, waardoor de schrijvers de ene na de andere plottwist door kunnen voeren. Het is nog steeds vermakelijk, ik blijf kijken, hopend op een opleving.

Vanavond heb ik NCIS gekeken. De beste van de 3, overtreft de CSI series, en ook vanavond weer een leuke aflevering gezien. Seizoen 14 heeft 2 nieuwe hoofdrolspelers, maar die zijn nog niet helemaal op stoom. Het verhaal gaat gewoon door, ik had meer pit van 2 nieuwe hoofdrolspelers verwacht. Komt vast nog!

Binnenkort ga ik denk ik, als hersenloos vermaak, Dracula Untold kijken. Is dat een aanrader?

Geronimo:
Niet op de iPad of AppleTV gezien, maar wel via HorizonTV op de MacBook teruggekeken de volgende serie:
- Person of InterestLeuke serie over techniek, overheid en Big Brother is Watching You. Brengt goede vragen op over privacy, veiligheid, en de rol van de overheid of kunstmatige intelligentie en hoe hier op een goede manier mee om te gaan.
Te zien op maandagavond op Net 5 (nu einde van seizoen 4)@MacFrankie, verschijnt niet op de voorpagina omdat alle topics van het MacFreak Café niet op de voorpagina komen.

MacFrankie:
Volgens mij zit die op Netflix, dank voor de tip!Niet op de voorpagina betekent dat weinig mensen het zien. Misschien moet ik het verplaatsen.

macossie:
Op Netflix: 30 Degrees in February
Zweedse serie die zich afspeelt in Thailand  :thumbs-up:

Pieterr:
Ha! Zie dit draadje nu pas. :smile:Ik heb ruim twee maanden geleden ook maar eens de stoute schoenen aangetrokken, en een €15 prepaid Netflix kaartje aangeschaft in de supermarkt, om eens te zien of het bevalt, dat Netflix.Wij kijken Netflix op een Apple TV 3, en dat werkt eigenlijk prima. Ik heb alleen iets aan de standaard achtergrondkleur van de ondertiteling in de Apple TV settings moeten aanpassen, die was namelijk niet geheel transparant, wat een irritante grijze rechthoek te zien gaf, en toen dat gelukt was konden we los.De eerste serie die we bekeken hebben is House Of Cards. Veelbesproken, en de moeite waard, hoewel het na enige tijd wel een beetje meer van hetzelfde wordt. Maar als straks het vijfde seizoen online komt gaan we waarschijnlijk alsnog wel verder met Francis en Claire.Daarna hebben we Homeland gekeken. Dat is onze echte aanrader. Deze serie blijft spannend. De good guys zijn niet altijd 100% good, etc. Ik zal er niet teveel over verklappen, gewoon zelf kijken als je Netflix hebt.Nu zijn we naarstig op zoek naar de volgende "binge-trap". In de vriendenkring rondgevraagd, en tips gekregen als: Blacklist (een aflevering gezien, weer FBI, en dat hebben we na House of Cards en Homelands nu wel even gezien), Dag (principieel alleenstaande zweedse huwelijksconsultant, beetje Toren-C mafheid), Orphan Black (iets met gekloonde meisjes), en Broadchurch (moord in een rustig Engels vissersdorpje). We zijn nog steeds zoekende.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie