Nieuws, feedback en meer > MacFreak-Deals

16-inch MacBook Pro nu al in de aanbieding (MF-Deal)

(1/3) > >>

Robert:
16-inch MacBook Pro nu al in de aanbieding (MF-Deal)Apple bracht de nieuwe 16-inch MacBook Pro vandaag uit, en dus gingen wij meteen hard aan de slag om te kijken of we daar een mooie (tijdelijke) MacFreak Hardware-Deal voor kunnen regelen. Het korte antwoord is ja, dat is gelukt, en deze aanbieding kan je hieronder vinden.

We bieden zowel het goedkopere model met de 2,6‑GHz 6‑core Intel Core i7-processor, als de duurdere met de 2,3‑GHz 8‑core Intel Core i9-processor aan. En ook built-to-order is een mogelijkheid. Dat betekent ook dat als je interesse hebt je ons even moet laten weten wat je wilt hebben, dan krijg je zo spoedig mogelijk een offerte van ons retour. En alle opties zijn te leveren, denk aan een snellere processor, een grotere SSD, meer werkgeheugen of een krachtiger videokaart.

16-inch MacBook Pro nu al in de aanbieding (MF-Deal)

Omdat er zoveel opties zijn kunnen we dus geen prijzen vooraf geven. Maar we kunnen natuurlijk wel een voorbeeld geven. Daarom hieronder het 'standaard'-model met de prijs van Apple en die van ons.


--- Citaat ---
* 2,6‑GHz 6‑core Intel Core i7-processor van de 9e generatie
* Turbo Boost tot 4,5 GHz
* 512 GB SSD opslag
* AMD Radeon Pro 5300M met 4 GB GDDR6-geheugen
* 16 GB 2666‑MHz DDR4‑geheugen
* 16‑inch Retina‑display met True Tone
* Touch Bar en Touch ID
* Vier Thunderbolt 3-poorten
* Prijs bij Apple: € 2.699,00 (incl. btw)
--- Einde van citaat ---

Wil je alle mogelijke opties op je gemak bekijken, die vind je op deze pagina van Apple zelf.

We leveren natuurlijk met een btw-bon, als je deze 16-inch MacBook Pro zakelijk koopt kan je de omzetbelasting dus gewoon aftrekken. Voor particuliere aankoop geldt een garantieperiode van 2 jaar, voor zakelijke aankopen is dat 1 jaar.

Deze 16-inch MacBook Pro kan je bestellen bij ons in de MacFreak Shop, de verzendkosten binnen Nederland en België nemen wij voor onze rekening.

16-inch MacBook Pro nu al in de aanbieding (MF-Deal)Wil je voortaan altijd op de hoogte worden gehouden van alle MacFreak-Deals? Schrijf je dan nu in voor de MacFreak-Deal Alerts#MacBookPro

Kapotlood:
Het is dat ik geen nieuwe Mac nodig heb, maar dat is toch verdorie wel een mooie deal! :shakehands:

En voor het eerst sinds de nieuwe MacBooks dat ik weer een beetje enthousiast wordt van de specificaties ook... met name de GPU heeft een geweldige sprong gemaakt, en de batterij is weer 'up to snuff' :)

Aljo:
Wat een geweldig mooie deal.

Ik ben nu sinds jaren weer terug bij Macfreak en het voelt heel vertrouwd.
Wat een feest om een site als Macfreak te hebben.

Aljo

boni:
Voor de oude Belgen ook beschikbaar met AZERTY toetsenbord?  :slobber:

mvt:
Absoluut!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie