Nieuws, feedback en meer > MacFreak-Deals

De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!

(1/6) > >>

Robert:
De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!De nieuwe AirPods Pro zijn nog maar net aangekondigd, en inmiddels al te koop. Als je ze meteen al bij Apple besteld hebt, vanaf morgen begint de uitlevering. Maar speciaal voor iedereen met minder haast die graag wat geld wil besparen, hebben we ook hiervoor een MacFreak Hardware-Deal.

Omdat het hierbij gaat om een veel minder duur product dan de Mac-hardware die we tot nu toe bij de MacFreak Hardware-Deals hebben aangeboden (bijvoorbeeld deze MacBook Air), is de korting op de AirPods Pro natuurlijk iets minder spectaculair. Maar we kunnen de gloednieuwe AirPods nu aanbieden voor 248,99 euro (inclusief BTW), dat is toch maar liefst 30 euro minder dan wat Apple ervoor vraagt.

De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!

Om gebruik te maken van deze aanbieding alleen maar hier te klikken om naar de MacFreak Shop te gaan. We sturen de AirPods Pro dan op zodra we ze binnen hebben. Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe AirPods.

Compleet nieuw design

De AirPods Pro hebben een compleet nieuw design, waarvan aan de buitenkant vooral opvalt dat het ‘steeltje’ dat buiten de oren steekt minder lang is dan bij de eerdere modellen. Daarbij worden ze nu geleverd met drie sets met zachte, flexibele siliconen oortips in verschillende maten. Verder zijn deze nieuwe AirPods Pro voorzien van een vernieuwend systeem met luchtgaatjes, waardoor de druk binnen en buiten het oor gelijk gehouden wordt. Dat laatste zorgt ervoor dat deze oortjes prettiger zitten dan andere, omdat er geen onderdruk ontstaat.


Maar er is nog veel meer over de nieuwe AirPods Pro te melden. Zo zijn ze zweet- en waterbestendig, en hebben ze actieve ruisonderdrukking. Vooral dat laatste is heel erg belangrijk, oortjes zonder actieve ruisonderdrukking worden vaak te hard gezet en kunnen op die manier je gehoor beschadigen.

Actieve ruisonderdrukking

De actieve ruisonderdrukking van AirPods Pro past zich met behulp van twee microfoons en geavanceerde software voortdurend aan, waarbij de manier waarop de AirPods Pro in je oor zitten wordt meegenomen. Op die manier wordt omgevingsgeluid op een unieke en superieure manier weggefilterd, zodat je je volledig kunt concentreren op waar je op dat moment naar luistert, zoals je muziek of degene aan de andere kant van de lijn.

De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!

De eerste microfoon zit aan de buitenkant en vangt het geluid daar op. Dat geluid wordt geanalyseerd om te bepalen welk deel daarvan omgevingsgeluid is. AirPods Pro genereren vervolgens antigeluid, waardoor het gedetecteerde omgevingsgeluid wegvalt voordat dit je oor bereikt. De tweede microfoon aan de binnenkant vangt geluid in je oor op, waarna eventuele resterend omgevingsgeluid wordt onderdrukt. En dit gebeurt maar liefst tweehonderd keer per seconde.

Adaptieve EQ

De adaptieve equalizer van de AirPods Pro stemt de lage en middenfrequenties automatisch af op de vorm van het oor. Een speciaal ontworpen versterker met een groot dynamisch bereik produceert een zuiver en ongelooflijk helder geluid en is bovendien energiezuinig, waardoor de batterij nog langer meegaat.

De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!

Deze versterker stuurt een speciaal ontworpen high-excursion driver met minimale vervorming aan, die de geluidskwaliteit optimaliseert en achtergrondgeluiden wegfiltert. De driver genereert prachtige lage tonen tot 20 Hz en geluid met veel detail in het middengebied en de hoge frequenties.

Transparentie-modus

Als de Transparantie-modus actief is, kun je naar muziek luisteren en toch alle omgevingsgeluiden horen, zoals het verkeer tijdens je hardloopronde of een belangrijke mededeling in de trein. Deze modus maakt gebruik van de drukverdelende luchtgaatjes en geavanceerde software die het omgevingsgeluid onderdrukt. Daardoor klinkt je eigen stem volkomen natuurlijk en blijft de geluidskwaliteit van hetzelfde hoge niveau.

De nieuwe AirPods Pro nu ook als MacFreak Hardware-Deal!

Via de nieuwe, drukgevoelige sensor op het uiteinde van AirPods Pro schakel je heel eenvoudig tussen de actieve onderdrukking van het omgevingsgeluid en de Transparantie-modus. En ook dingen als muziek afspelen of pauzeren, nummers overslaan en telefoontjes beantwoorden of beëindigen zijn dankzij deze sensor supersimpel. Maar dit kun je ook allemaal doen door in het bedieningspaneel op iPhone of iPad op de volumeregelaar te tikken, of tijdens het afspelen van muziek op het AirPlay-symbool op Apple Watch te tikken.deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt
retour mogelijk binnen 14 dagen


Wil je voortaan altijd op de hoogte worden gehouden van alle MacFreak Hardware-Deals? Schrijf je dan nu in voor de MacFreak Hardware-Deals Alerts

boiing:
Mooi stunt :thumbs-up:. Helaas kon ik niet wachten, maar dit is een goeie deal voor MF'ers met meer geduld!

GeorgeM:
Heb net rondgekeken en deze aanbieding van MacFreak is verreweg de goedkoopste die ik kon vinden.

Netjes!   :thumbs-up:

Balsjer:
Goede deal, ik heb wel wat geduld :thumbs-up:.

Update zaterdag 2 november 2019; Gisteren laat in de middag betaald en, nu zojuist in ontvangst genomen. @Martijn, bedankt voor de snelle afhandeling :thumbs-up:!

peterdh:
https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4902656/airpods-bende-overvallen-diefstal-almere-amersfoort

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie