Nieuws, feedback en meer > MacFreak-Deals

MF-Deal: Mac Pro en Pro Display XDR met erg interessante korting

(1/3) > >>

Robert:
MF-Deal: Mac Pro en Pro Display XDR met erg interessante kortingDe nieuwe Mac Pro en het Pro Display XDR zijn nog maar net te bestellen, en MacFreak komt alweer met een nieuwe MacFreak-Deal. Zoals de titel al duidelijk maakt gaat het daarbij om de nieuwe Mac Pro en en het Pro Display XDR. Beide kan je bij ons ook al bestellen met een erg interessante korting.

Hoeveel precies kunnen we niet zeggen. Niet alleen omdat Apple niet zo happig is op teveel korting, maar vooral omdat het hierbij in de meeste gevallen gaat om een samengesteld model, ook wel BTO (Built To Order) genoemd. Wil je hier gebruik van maken dan stuur je ons een email, je krijgt dan zo snel mogelijk een offerte van ons retour. En die offerte is natuurlijk vrijblijvend, je kan dus op je gemak beslissen of je daar gebruik van wilt maken.

MF-Deal: Mac Pro en Pro Display XDR met erg interessante korting

Heb je interesse in de Mac Pro klik dan op deze link en je krijgt de benodigde informatie van ons. Heb je interesse in het Pro Display XDR, gebruik dan deze link. En ook dit keer nemen wij weer verzendkosten binnen Nederland en Belgiƫ voor onze rekening.Wil je voortaan altijd op de hoogte worden gehouden van alle MacFreak-Deals? Schrijf je dan nu in voor de MacFreak-Deals Alerts#MacFreakDeal #Aanbieding

boiing:
MF-Deal: Mac Pro en Pro Display XDR met erg interessante korting

 :woot: :thumbs-up:

Jurriaan:
Is er al een iPad deal langs gekomen? Voor de afscheidnemende 2018 iPad bijvoorbeeld, hint hint 😉

Spooter:
Of Mac Mini 2018 (die is inmiddels alweer een jaar oud), zou toch ook een actie voor gemaakt kunnen worden?

nb: wmb ook een BTO (Apple hoeft niet te weten wat de korting is)  :happy:

Robert:
@ Spooter: wmb?

Het enige wat ik daarvoor kon vinden was Women Mean Business, Websphere Message Broker, We Mean Business (program), Weapons of Masturbation, Waste Management Board, Watch My Back, Write Me Back, Want Midna Back (gaming website) en de Waukegan Municipal Band (Waukegan, IL) en Wheaton Municipal Band (Wheaton, IL).

Ik gok dat jij wat anders bedoelde...  ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie