Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

De keynote 25 maart met mede-MacFreaks

(1/2) > >>

Robert:
Sinds MacFreak in andere handen is overgegaan organiseren we bij iedere keynote van Apple een gezellig samenzijn. Dat betekent lekker ouwehoeren aan tafel met een aantal mensen onder het genot van een drankje en een knabbeltje, waarbij de keynote voorzien wordt van het nodige commentaar (melig, kritisch, serieus, in de maling nemend, etc.).

Zin om daar ook bij te zijn? Schrijf je hier in en kom maandag voor zessen (de keynote start dit keer al om 6 uur onze tijd, de deur gaat open om 17.30 uur) naar nummer 27 op Plein 1945 in Laren (postcode is 1251 MA).

We hopen natuurlijk weer een aantal van jullie te kunnen verwelkomen, tot nu toe blijken de meesten meer dan één keer te komen, kennelijk is het de moeite waard...   :wink:

Sypie:
Vorige keer was fun... Ik moet nog even kijken of deze in m'n agenda past.

Kapotlood:
Ik kan er waarschijnlijk niet bij zijn deze keer... maar zeker de moeite waar voor de twijfelaars onder ons! :) Is altijd 'n erg gezellig meiden avondje :D

Robert:
Omdat Apple al het moois al voor de keynote heeft uitgebracht, de keynote dit keer al om 18.00 uur begint en de meesten van ons waarschijnlijk (nog?) niet zoveel interesse hebben in wat Apple gaat aanbieden op het gebied van nieuws en video (want bij ons waarschijnlijk voorlopig nog niet beschikbaar) heeft nog geen kip zich ingeschreven.

Daarom hebben we besloten dit keer dit event niet door te laten gaan, de inschrijving is daarom nu helemaal afgesloten en het event verwijderd.

Ondertussen wordt er nagedacht om binnenkort een event te houden waar iedereen die daar interesse in heeft een eGPU (externe videokaart) uit zou kunnen testen. Die eGPU verzorgen wij dan natuurlijk, de resultaten zouden we dan daarna op MacFreak kunnen delen.

MacFrankie:
Jammer, maar begrijpelijk. Ik kan er ook niet om 18:00 al zijn.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie