Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

De WWDC-keynote samen met mede-MacFreaks

(1/5) > >>

Robert:
Over minder dan twee weken openen Tim Cook en de zijnen de WWDC 2019 natuurlijk weer met een keynote. Uit ervaring weten we inmiddels dat het erg gezellig is om dat met een stel mede-MacFreaks te bekijken, en dus nodigen we jullie allemaal uit.

Wat je naast de keynote zelf kan verwachten: gezelligheid en geouwehoer, een schat aan verzamelde kennis en ervaring rond de tafel, knabbeltjes en een drankje, etc. etc.

De keynote begint om 19.00 uur onze tijd (10 uur 's ochtends in Californië), de deur bij ons gaat een half uur eerder open. Let op, we houden dit event weer op het kantoor van Upgreatest, en dat is in de tussentijd verhuisd. Het adres is nu Binnendelta 3h (1261WZ) in Blaricum.

Mocht je met het openbaar vervoer komen stuur dan mij (Robert) even een PB, op een treinstation in de buurt oppikken is dan bijvoorbeeld ook mogelijk.

Kapotlood:
Even met een kleine slag om de arm aangemeld... ik werk die week zoals 't er nu naar uit ziet 4 dagen, maar ik weet alleen nog niet welke 4 van de 5. Waarom doen ze die Keynote niet volgende week, dan ben ik nagenoeg helemaal vrij :)

Robert:
Aan iedereen die nog niet eerder op een van onze events geweest is, degene waarvoor dat wel geldt komen graag terug, of melden zich met spijt af. Met andere woorden, het blijkt iedere keer erg gezellig en de moeite waard.

En dat geldt niet alleen voor diegenen die zich aanmelden, maar ook voor ons, want wij genieten er ook van!  :)

KvB:
Ik hoop er deze keer ook weer bij te zijn. En voor eenieder die nog twijfelt: wat Robert zei is waar. :wink:

Kees

Robert:
En voor het geval dat iemand denkt dat het een gezapige boel is tijdens deze events: alleen de aanwezigheid van mede-forumlid peerzwart zorgt er al voor dat dit niet het geval is, want dat is een verfrissend dwarse denker.

Voor mij persoonlijk is dat het leukste, niks saaier dan met een groepje zitten waarvan iedereen het allemaal met elkaar eens is...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie