Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

Eerste MacFreak en PixelFreaks Event donderdag 12 april

(1/1)

Robert:
Dit is de inschrijfpagina voor het allereerste event dat sinds het in gebruik nemen van de nieuwe MacFreak site georganiseerd wordt.

Dit event wordt georganiseerd in een nauwe samenwerking van MacFreak PixelFreaks, en vindt plaats donderdag 12 april vanaf 1 uur 's middags in het gebouw van Adobe Benelux in Amsterdam.

Veel meer informatie over dit event is te lezen in dit nieuwsbericht.

Locatie
Adobe Benelux
Europlaza-gebouw
Hoogoorddreef 54a
1101 BE Amsterdam - ZO
(naast station Bijlmer Arena)

iEscape:

--- Citaat van: Robert,  9 maart 2018 - 22:35 ---Veel meer informatie over dit event is te lezen in dit nieuwsbericht.
--- Einde van citaat ---

Het zal wel aan mij liggen, ik verwacht dat de link in het geciteerd deel naar het echte nieuwsbericht gaat, in plaats van naar het sub-forum Nieuwsberichten en reacties.

Robert:
@ iEscape: dat deed het ook, maar we hebben recent wat aangepast aan de manier dat leesbare URL's gegenereerd worden hier. Daarna verwees een heel erg klein gedeelte van de URL's naar het forum in plaats van het draadje, en dat was hier het geval.

Heb de link meteen aangepast, dus alles werkt weer zoals het moet (en bedankt voor het seintje!  :thumbs-up:).

Robert:
Dit eerste Event hadden we georganiseerd zonder eerst te kijken wat jullie wensen zijn. Daar zijn we inmiddels wel mee bezig, de eerste Poll daarover is hier te vinden, later volgen er waarschijnlijk nog meer.

Maar omdat het aantal aanmeldingen voor dit Event nogal mager was (8 in totaal, we hadden voor onszelf een minimum van 20 gesteld) hebben we besloten dit Event voor nu af te blazen, we zijn aan het kijken hoe we het in de toekomst kunnen organiseren zodat het beter aansluit bij wat jullie willen.

Kortom, voor nu even uitstel, maar wat ons betreft beslist geen afstel.

Hajonides:
Damn, jammer. In het verleden waren dit heel aardige (en goede bezochte) bijeenkomsten. We waren wel weer toe aan een leuk uitstapje ;-)
Helaas, maar we wachten met goede moed een volgende gelegenheid af …

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie