Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

Heb jij interesse in een eGPU event?

(1/3) > >>

Robert:
Door het succes van de MacFreak events tot nu toe (supergezellige avonden die door iedereen die er tot nu toe is geweest op prijs lijken te worden gesteld) hebben we nu een ander idee: een eGPU event.

Hierbij zullen wij een eGPU (externe videokaart) verzorgen en kunnen jullie testen of zoiets zin heeft in jouw workflow (of niet). Daarnaast natuurlijk hetzelfde recept als bij andere MacFreak events, dus dooier ons verzorgde koek en zopie, en ongetwijfeld een gezellig samenzijn met lekker veel uitwisseling van idee├źn (en anekdotes).

Daarom hierbij een simpele Poll, om even te kijken hoeveel interesse er hiervoor is, en hoeveel mensen ook de reis naar Laren hiervoor zouden ondernemen.

Robert:
Nog een aanvulling: er zijn nu al drie stemmen van mensen die dit dus wel zouden zien zitten, aar voor wie Laren te ver is. Misschien kunnen jullie aangeven wat voor jullie wel te doen is?

Stel dat de meesten een voorkeur heeft voor het zuiden van het land (of juist het noorden, etc.), dan kunnen wij misschien daar iets organiseren.

Bestek88:
Het zuiden van het land is zeker voor mij een feestje maar als ik nu een uur moet rijden vindt ik dat ook oke. Onderwerp is erg interessant. En internet geeft niet altijd de meest duidelijke informatie.

Kapotlood:
De afstand maakt me persoonlijk niet zoveel uit, ik ben alleen afhankelijk van de dag en de klant die ik op dat moment heb. Laren is op zich redelijk centraal denk ik, als mensen vanuit zowel 't zuiden als verre noorden komen :)

GeorgeM:
Interessant idee, en zou graag langskomen.

Maar ben niet vaak in Nederland, dus naar Laren komen is voor mij dan ook zelden een realistische optie.

Maar beslist doorgaan met dit soort initiatieven!   :thumbs-up:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie