Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

Keynote 12 september met mede-MacFreaks

<< < (3/3)

mvt:
Kaasstengels staan inmiddels fier overeind. ATV4 is er klaar voor. Biertjes staan koud en klaar om dat ook gemaakt te worden :)

Kapotlood:
Dat was echt een geslaagd avondje gister, bedankt allemaal en aan Martijn voor 't hosten ervan! :)

En nu maar wachten op de echte verschillen tussen die iPhones onderling (ik ben vooral benieuwd naar de foto's die de XR kan maken vergeleken met de iPhone 8 en XS). Wel jammer dat ze pas rond eind oktober uit komen, bijna tegelijk met de nieuwe Google Pixel 3, OnePlus 6T e.d., want anders had je vast meer Android gebruikers kunnen porren voor een iPhone.

Ik zie trouwens dat de XR volgens mij ook de zwaarste iPhone ooit is met bijna 200g, en dat hij inderdaad als eerste iPhone sinds de '6', geen 3D touch heeft. Ben benieuwd wat 'Haptic Touch' dan voor ervaring geeft vergeleken met 3D touch.

Al met al, top avondje en voor herhaling vatbaar!

mvt:
Was weer een memorabele avond. Erg gezellig :)

Robert:
Late reactie van mij, drukke tijd achter de rug.

Ik dacht dat we met de tweede avond het niet mogelijk zou zijn om de eerste te overtreffen, maar nog gezelliger bleek toch mogelijk! Ook nu weer leuk om samen te kijken (natuurlijk met het nodige serieuze en melige commentaar... ;)).

Ik vind het vooral enorm interessant om live van gedachten te kunnen wisselen, waarbij steeds weer opvalt hoe ontzettend goed ingevoerd we allemaal zijn. Meningen worden altijd onderbouwd, waarbij het onderwerp eigenlijk niet uitmaakt (natuurlijk veel over Apple, MacFreak, onze ervaringen, anekdotes, etc.).

En ook nu weer veel waardevolle feedback gekregen over de site, waardoor er bijvoorbeeld details naar boven kwamen die mij nog helemaal niet opgevallen waren (en er inmiddels ook wat aan gedaan is).

Weer voor herhaling vatbaar wat mij betreft!
(misschien al snel, als Apple deze maand nog een Event houdt om nieuwe iPads aan te kondigen...)

Robert:

--- Citaat van: Robert,  9 oktober 2018 - 11:24 ---Weer voor herhaling vatbaar wat mij betreft!
(misschien al snel, als Apple deze maand nog een Event houdt om nieuwe iPads aan te kondigen...)

--- Einde van citaat ---

Een aanvulling hierop: we hadden graag tijdens het event komende dinsdag ook weer een MacFreak Event georganiseerd. Maar omdat de keynote op een erg ongelukkige tijd voor ons start (3 uur 's middags) hebben we besloten om deze keynote over te slaan.

Als een volgende keynote weer wel 'normaal' 's avonds (onze tijd) plaatsvindt, dan organiseren we natuurlijk wel weer een MacFreak Event.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie