Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

Keynote 12 september met mede-MacFreaks

(1/3) > >>

Robert:
Op woensdag 12 september zal Apple in ieder geval drie nieuwe iPhone-modellen en een nieuwe Apple Watch aan ons allemaal presenteren. In dit nieuwsbericht kan je alvast een paar gelekte promo-foto's daarvan bewonderen.

Net zoals bij de keynote van de WWDC begin juni nodigen wij weer iedereen uit om ook deze keynote met ons te komen bekijken. De vorige keer konden uiteindelijk niet alle aangemelde leden het halen, waardoor we met een klein groepje (we waren met z'n vijven) de keynote bekeken hebben. Zowel het kijken, natuurlijk met het nodige commentaar, als het na-borrelen was zo gezellig dat we jullie allemaal ook dit keer weer graag in Laren uitnodigen.

Het exacte adres is Plein 1945 Nr. 27, 1251MA Laren. Julie zijn welkom vanaf 18.00 uur (want dan zijn wij er ook), de keynote zelf zal om 19.00 onze tijd beginnen.

zwap:
Natuurlijk probeer ik weer aanwezig te zijn!

Jeroendv:
Helaas dit keer ben ik op vakantie. Veel plezier gewenst! :satisfied: (Hoop de Keynote alsnog te kunnen volgen. Nu nog een camping met WiFi zoeken) :reading:

Robert:

--- Citaat van: Jeroendv,  4 september 2018 - 14:50 ---Helaas dit keer ben ik op vakantie.

--- Einde van citaat ---

 :happy: een betere illustratie van hoe tof het de afgelopen keer was kan ik me niet wensen!  :happy:

@ Jeroendv: geniet van je vakantie!  :thumbs-up:

Kapotlood:
Ik hou even een slag om de arm i.v.m. eventuele boekingen, maar ik ben erg sowieso graag bij! Eind van de week cq. maandag weet ik definitief meer, maar ik ben in de running voor een nieuwe telefoon dus wil er zeker bij zijn! :D

(bedankt voor je berichtje trouwens Robert!)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie