Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

MacFreak eGPU event op dinsdag 30 april

(1/3) > >>

Robert:
Inmiddels is het zover, de definitieve datum is gekozen voor het  MacFreak eGPU event: dinsdag 30 april. Op die dag zullen we samen met een meerdere MacFreak een aantal tests draaien met verschillende eGPU's en Macs.

Naast al dat testen zijn onze events vooral ook gezellige samenkomsten, waar uitgebreid over van alles geboomd wordt onder het genot van een hapje en een drankje.

De praktische info: het adres is Plein 1945 nummer 27, 1251MA in Laren, vanaf half zeven ben je welkom.

Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Kapotlood:
Top idee!

Ik heb me even onder voorbehoud aangemeld, maar als ik geen onhandige boeking heb qua locatie of tijd ben ik er zeker weer bij :)

p.s.: was vergeten aan te geven wat ik getest wil hebben. Persoonlijk gebruik ik alleen Illustrator, Photoshop en Indesign, dus veel écht zware dingen heb ik niet te renderen. Maar eventuele (Mac of Windows) games zijn natuurlijk altijd interessant, en verder ben ik gewoon benieuwd hoe gebruiksvriendelijk, stil en inzetbaar zo'n eGPU is :)

mvt:
Gezellig!

Robert:
Niet onbelangrijk om nog even te melden: wij zorgen voor een Sonnet Breakaway Box (met een Thunderbolt 3 aansluiting) en daarin een Radeon RX Vega⁵⁶ videokaart.

Als je jezelf hierboven inschrijft kan je ons ook meteen laten weten wat jij meeneemt, of wat jij getest wilt hebben (waarbij vooral de gekozen software belangrijk is).

KvB:
Leuk en gezellig. Hoewel ik geen hardware heb om mee te nemen (ik ga niet met mijn iMac zeulen), ben ik wel benieuwd wat zo’n eGPU nu eigenlijk allemaal kan. Hobbymatig freubel ik wel eens wat met Blender, dus ik ben wel nieuwsgierig wat een eGPU daar voor invloed op heeft. Ik kan evt wel een Blender-file meenemen op een stickie.

Groet, Kees

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie