Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

MacFreak event: WWDC keynote en borrel

(1/8) > >>

Robert:
Op maandag 4 juni om 19.00 uur onze tijd verzorgt Apple weer een streaming video van de keynote van de WWDC. We nodigen iedereen die tijd en zin heeft uit om dit samen te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Leuk om elkaar eens in het echt te ontmoeten, te kletsen, te netwerken, lekker slap te ouwehoeren, enzovoorts.

Dat gaan we organiseren in Laren, daar hebben we een prima plek met gratis parkeren voor de deur, het exacte adres is Plein 1945 Nr. 27, 1251MA Laren. Julie zijn welkom vanaf 18.00 uur (want dan zijn wij er ook).

Daarom openen we bij deze een inschrijving voor dit 'event', we weten nog niet precies voor hoeveel mensen we plek zullen hebben, wie het eerst inschrijft heeft sowieso voorrang.

Ik hoop jullie die dag te zien!

Kapotlood:
Heel leuk initiatief Robert!

Ik weet helaas niet hoe m'n planning er op die maandag uit ziet, maar als ik ook maar een beetje in de buurt zit ben ik er heel graag bij :)

MacGB:
Geweldig initiatief, zit helaas in het buitenland, anders zou ik zeker komen.

Robert:
@ MacGB: ergens in Groot BritanniĆ« neem ik aan?  ;)

En maak je geen zorgen, als dit een succes dan vraagt dat natuurlijk om herhaling. Maar eerst zien hoeveel van jullie wel kunnen komen...

boiing:
Helaas ook voor werk op reis anders was ik erbij.. Leuk initiatief!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie