Nieuws, feedback en meer > MacFreak Events

MacFreak's (vroege) eindejaars-event

(1/8) > >>

Robert:
Dat de MacFreak Events tot nu toe een succes zijn is overduidelijk, we moeten de eerste nog tegenkomen die er geweest is en er niet enthousiast over is. Dat is ook te merken in dit draadje, waar vanuit jullie zelf werd voorgesteld om een event te houden als follow-up na de introductie van de nieuwe Mac mini, MacBook Air en iPad Pro's.

Een prima idee, en bij deze kan je je inschrijven voor dit event, dat we houden op dinsdag 27 november vanaf eind van de middag (een uur of zeven, maar iets eerder aankomen kan ook). De locatie is, zoals altijd, Plein 1945 nummer 27 in Laren (postcode 1251 MA).

Zoals altijd zorgen wij voor een hapje en een drankje, waarbij er dit keer ook wel iets als oliebollen zal zitten. Voor de sfeer hoeven we niets te doen, de ervaring leert inmiddels dat die altijd goed is.

Ik hoop natuurlijk op veel inschrijvingen, mochten dat er meer dan 15 zijn dan kunnen we eventueel uitwijken naar een wat grotere plek.

Kapotlood:
Topper!

Ik kan alleen niet die dag. Zit nog tot laat in Amsterdam namelijk en ben daarna met het OV. Zou het heel heel misschien een weekje later mogen, of komt deze dag al het best uit voor de organisatoren? :)

Robert:
Ik zou op de 27e ook kunnen, misschien eerst even kijken hoe dat voor Martijn (en anderen) ligt.

mvt:
Ik kan de 27ste ook.

Robert:
Heb dit event bij deze op 27 november gezet, geeft alle anderen die er graag bij willen zijn ook wat meer tijd om het in hun agenda's in te passen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie