Supportvragen Mac > macOS (en OS X) en software daarvoor

Nog eens even over synchroniseren tussen meerdere apparaten..

(1/1)

Ehrbacher:
Al jarenlang gebruik ik de tip van Flix om het synchroniseren van Contacten en Agenda's tussen apparaten en onder verschillende Apple-ID's te bewerkstelligen.
Daartoe een apart Apple-ID aangemaakt en daarin alleen de agenda's en de contacten aangevinkt. Op alle apparaten gebruik ik die extra Apple-ID en zet derhalve bij de 'normaal gebruikte' Apple-ID's de agenda en contacten UIT.
Werkt prima.
Nu doet zich sinds kort een vreemd fenomeen voor :
Er wordt gesynchroniseerd op 2 iPhones, 2 iPads, een iMac en een MacBook Air. Een van de iPads, ik noem hem even X, gaat het niet helemaal goed (op alle mobiele apparaten staat de laatste software, iOS 15.1 resp. iPadOS 15.1 en 10.15.7 op de iMac)

> Als ik een agendaafspraak op welk apparaat  dan ook invoer verschijnt die afspraak vrijwel meteen ook op alle andere apparaten
> Als ik die afspraak wijzig verschijnen die wijzigingen meteen ook op all andere apparaten.
> Als ik die afspraak verwijder op de X wordt het ook verwijderd op alle andere apparaten
> Als ik een afspraak echter op de X invoer blijft het op de andere apparaten heel stil, de invoer wordt niet gesynchroniseerd.

Conclusie : de X doet mee met het ontvangen en via de andere apparaten wijzigen van afspraken, doet mee met het ontvangen en vanaf de X wijzigen van de afspraak, maar een nieuwe afspraak via de X erin zetten wordt niet gesynchroniseerd.

ik heb geen idee waar ik dit losse draadje moet zoeken ?

Jullie een tip ?


nnsa:
Hier heb je wat om door te nemen:

https://support.apple.com/en-us/HT203521

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie