Supportvragen Mac > Netwerken en communicatie

Hoe Persoonlijke Hotspot op MacBook Air?

(1/7) > >>

shirca:
Waarschijnlijk is deze vraag al aan bod gekomen, dan m'n excuses hiervoor.

Als ik m'n MBA wil koppelen met m'n Iphone 7 op een plaats waar ik geen wifi voor handen heb en toch online wil met m'n MBA. Hoe begin ik daar aan aub ? Wat ik al weet is dat ik op m'n I Phone de persoonlijke hotspot moet aanzetten maar welke instellingen moet ik aanpassen op m'n MBA ?

alvast bedankt voor de reacties.

Feek:
Eigenlijk gaat dit heel simpel.

Klik op het wifi teken op je menubalk en selecteer dan de hotspot. Er wordt dan direct verbinding gemaakt.Zeker als telefoon en Mac het zelfde Apple-ID gebruiken, dan hoef je de hotspot niet te activeren op je telefoon en wordt er niet eens om een wachtwoord gevraagd.

Als ze niet hetzelfde ID gebruiken, moet je de Hotspot op je telefoon echt activeren (zichtbaar maken op je telefoon via Instellingen > Persoonlijke Hotspot) en dan wordt er om wachtwoord gevraagd.

Oh Ja telefoon moet wel een beetje in de buurt liggen!

shirca:
thnx Feek, gevonden :thumbs-up:

shirca:
indien ik het goed begrepen heb zou dit ook via Bluetooth moeten kunnen.
Bluetooth staat ingeschakeld maar ik krijg maar geen verbinding met m'n Iphone. m'n Iphone staat wel in de lijst van apparaten op m'n MBA, alsook op m'n I phone staat m'n MBA in de lijst van de apparaten en toch krijg ik geen verbinding tussen beide. Is er nog ergens een instelling die ik mis ?
 

boiing:
Hier meer hulp en een stappenplan met de instellingen, zie laatste deel ('Als u geen verbinding kunt maken met een persoonlijke hotspot via Bluetooth'):

https://support.apple.com/nl-nl/HT203302

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie