Supportvragen Mac > Netwerken en communicatie

Probleem Netatmo camera's en deurbel /antennes WAVLINK /router LINKSYS

<< < (2/2)

sim:
Hallo nnsa,

Ik heb mij best gedaan, alles heropgestart (inclusief de 2 antennes terug op 'ON') en hierbij zie je het resultaat in de IP scan.

Vreemd genoeg, blijken de 2 camera's (van de 5), waarvan ik de login kon updates enkele dagen geleden, terug te werken bij het opstarten van de antennes WAVLINK !
Da's al iets... dat jou misschien extra duidelijkheid kan geven in het totaal plaatje ?

Bedankt voor iedere verdere inspanning tot een oplossing,

Probleem Netatmo camera's en deurbel /antennes WAVLINK /router LINKSYS

nnsa:
@Sim: ik denk dat je een stuk in de goede richting bent gekomen door de tips van de diverse MacFreaks. Ook heb je stapjes gemaakt voor de basis-werking. Nu die werkt is er denk ik nog ruimte voor verbetering bij het configureren van de afzonderlijke devices én de LinkSys. En misschien moet je overwegen om je eens te verdiepen in het geven van een vast IP-adres aan de o.a. Router, camera's, wifi-extenders en deurbel. Van vaste apparatuur ben ik altijd een groot voorstander van vaste IP-adressen. Het mooiste zou zijn om iemand te vinden die je netwerk ter plekke onderhanden neemt. Want dit verder optimaliseren op afstand wordt heel lastig, zo niet onmogelijk.

sim:
Hey Nnsa,

Bedankt voor deze ondersteunende woorden...! Inderdaad heb ik eveneens begrepen dat het héél moeilijk wordt dit op afstand allemaal te regelen. Feit is dat iemand hier ter plaatse vinden niet evident is, zelfs niet het hebbend over 'een betaalde tussenkomst' uiteraard. Enfin, ik ga resultaat gericht verder zoeken...

Mvg,
Sim

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie