Thuis hulp gevraagd
geplaatst: 7 oktober 2018 - 13:25
Beste mensen,
 Reeds jaren werk ik met Apple. Eert een mac pro en sinds kort een iMac. Verder heb ik een macbook pro, een iPad en een iPhone. Daarnaast heb ik al jaren een QNAP server. en mijn vriendin een Windows laptop.
Nu loop ik tegen kleine probleempjes aan. ten eerste lukt het me niet om verbinding te maken met de laptop pc. Verder wil ik de QNAP zo optimaal mogelijk gebruiken en ook van afstand kunnen bedienen. via de iPad of macbook.
Ik zoek eigenlijk iemand die me thuis kan helpen met deze kleine probleempjes. Ik woon in Zwolle, Dus is er iemand hier in de buurt dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Peter
geplaatst door: Macbommel
antw: Thuis hulp gevraagd
reactie #1 geplaatst: 7 oktober 2018 - 15:45
Ik woon helaas niet in de buurt...

Als je eerst uitlegt wat je allemaal wel kunt doen, en  vervolgens wat je zou willen doen maar niet kunt doen, dan kunnen we je wellicht alvast de goede kant op helpen!
geplaatst door: MacFrankie
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
antw: Thuis hulp gevraagd
reactie #2 geplaatst: 7 oktober 2018 - 17:17
Ik woon ook in Zwolle... Maar het liefst doe ik dingen via Teamviewer. Dit scheelt mij fysiek van huis gaan en daarbij is het meeste op afstand wel op te lossen. Voor mij zou je niet de eerste (en ook niet de laatste) zijn die ik op afstand assisteer wanneer het even niet lukt met computers. Het maakt daarbij niet uit of het met Windows of Mac is, een computer is een dom apparaat en moet gewoon doen wat ik wil...
geplaatst door: Sypie
antw: Thuis hulp gevraagd
reactie #3 geplaatst: 11 oktober 2018 - 09:28
Beste Sypie,

dank voor je reactie. Ik wil graag gebruik maken van je aanbod. Teamviewer ken ik wel. Ik wil het wel uitproberen. Persoonlijk vind ik het altijd prettiger wanneer ik visueel contact heb met iemand, ik kan dan mijn situatie beter uitleggen. Maar we kunnen het eerst op afstand proberen. Wanneer heb je er tijd voor. Wellicht eerst met FaceTime of Skype contact hebben en mijn problemen voor leggen. Ik hoor van je groeten Peter
geplaatst door: Macbommel