Supportvragen Mac > Netwerken en communicatie

Ziggo verhoogt snelheden

(1/10) > >>

puk1980:
https://tweakers.net/nieuws/180316/ziggo-verhoogt-internetsnelheden-van-bijna-alle-abonnementen.html


--- Citaat ---
Ziggo verhoogt internetsnelheden van bijna alle abonnementen

Ziggo verhoogt de downloadsnelheden van vrijwel al zijn abonnementen en ook de uploadsnelheid gaat in veel gevallen omhoog, maar de maximale upload blijft 50Mbit/s. De veranderingen zijn het grootst bij de goedkoopste abonnementen.

Internet Basic gaat naar 40Mbit/s download en 5Mbit/s upload. Dat is bijna een verdubbeling van de huidige snelheden. Ook de snelheid van het Internet Start- en het verborgen Start XXL-abonnement gaat flink omhoog. Bij de duurdere Internet Complete- en Max-abonnementen is de verhoging relatief kleiner. Het Giga-abonnement met 1000Mbit/s download en 50Mbit/s upload wijzigt niet.


--- Einde van citaat ---

boiing:
Altijd fijn, (iets) sneller voor hetzelfde geld maar die upload hè.. Blijkbaar toch te moeilijk om die omhoog te krijgen. Ik denk dat glasvezel het gaat winnen zodra dat hier beschikbaar komt.

MacFrankie:
Ook de upload gaat bij mij iets omhoog, van 25 naar 30 Mbps.

Dit jaar gaat de analoge radio van de kabel af. De frequenties tussen 87,5 en 108 MHz komen dan beschikbaar. Het schijnt dat dat ten goede komt aan de uploadsnelheid, die nu tot 50 Mbps beperkt lijkt te zijn.

Spooter:
Binnenkort weer de mededeling dat de prijzen iets verhogen vanwege stijgende kosten...


 :happy: :happy: :happy: :happy:

boiing:
Van mij mogen álle radiozenders eraf en 140 van de 160 TV zenders. Kan de upload naar 500 MBit! Maar ik ben niet de gemiddelde consument waarschijnlijk.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie