geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsPro-icoon.jpg
AirPods Pro ‘Lite’ zonder ruis­onderdrukking in eerste helft 2021?
De tweede generatie AirPods (dus niet de Pro) kwamen in maart 2019 uit, een update in het komende halfjaar zou dus wel voor de hand liggen. De geruchten daarover hebben het bijna allemaal zonder uitzondering over een kleinere versie, die aan de buitenkant erg veel zouden lijken op de huidige AirPods Pro.

Als dat klopt dan zouden dat dus eigenlijk Airpods Pro worden zonder de actieve ruis­onderdrukking die dat model zo aantrekkelijk maakt. De site The Electronics noemt dit Airpods Pro ‘Lite’, het is dan ook onduidelijk of dit model in de klasse komt van de huidige AirPods, of dat het een model gaat worden tussen de AirPods en de AirPods Pro. En volgens diezelfde site zouden deze nieuwe AirPods in de eerste helft van 2021 uitgebracht gaan worden, als het de vervangers worden van de huidige AirPods dan klinkt dat zeer aannemelijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsProExpanded301019.jpg
AirPods Pro ‘Lite’ zonder ruis­onderdrukking in eerste helft 2021?


Een Zuid Koreans bedrijf zou op dit moment bezig zijn met de ontwikkeling van system-in-package (SiP) met daarin de H1 chip, dezelfde chip die op dit moment ook al in zowel de AirPods als de Airpods Pro te vinden is.

De verkopen van draadloze oortjes en koptelefoons namen in het afgelopen jaar met maar liefst 24 procent toe, de kans dat ook deze AirPods in vruchtbare aarde zullen vallen lijkt dan ook erg groot.



 #AirPodsPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.