geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStoreAmsterdam-icoon.jpg
Alle Apple Stores in Italië zijn op dit moment gesloten
Je kan het nauwelijks gemist hebben, Italië is naast China en Iran één van de landen dat het zwaarst getroffen is door het coronavirus. De regering daar besloot daarom om vanaf afgelopen dinsdagochtend praktisch het hele land stil te leggen, dat heeft ook consequenties voor Apple.

Als je op dit moment kijkt op de pagina van Apple’s Italiaanse site waar je Apple Stores kan vinden dan kan je zien dat nu alle zeventien Apple Stores in Italië gesloten zijn. Het gaat hierbij alleen om de fysieke winkels, de Italiaanse online Apple Store is wel gewoon open. Ga je naar een pagina van één van de winkels dan zie je aan de onderkant van de foto een boodschap die duidelijk maakt dat die gesloten is, klanten worden doorgestuurd naar getsupport.apple.com voor eventuele verdere ondersteuning.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ApplePiazzaLibertyMilano.jpg
Alle Apple Stores in Italië zijn op dit moment gesloten


Hierboven zie je de Apple Store aan het Piazza Liberty in Milaan, de boodschap over de onderkant van de foto is dus bij alle Apple Stores in Italië te zien. Hieronder de vertaling van die tekst.

Citaat
Als gevolg van de gezondheidsmaatregelen die momenteel van kracht zijn, zal deze winkel tot een latere datum gesloten blijven. Bezoek getsupport.apple.com voor online ondersteuning. Excuses voor het ongemak.



 #Coronavirus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.