geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacStudioEnStudioDisplay-icoon.jpg
Levertijden nieuwe Studio Display en Mac Studio lopen snel op
Dat zowel het nieuwe Studio Display als de Mac Studio een succes zouden worden was meteen duidelijk. De Mac Pro en het Pro Display XDR zijn voor verreweg de meeste mensen te duur, maar er is een grote groep die graag zoveel rekenkracht heeft en een goed scherm van Apple vindt altijd aftrek.

Dat is goed te zien aan de levertijden. Bij Apple zelf is dat voor het Studio Display met Standaardglas en Kantelbare standaard inmiddels tussen de 8 en 10 weken. Voor de Mac Studio met M1 Ultra is dat ongeveer hetzelfde, met de M1 Max chip is het nu tussen de 4 en 5 weken. Gezien de grote interesse is de kans groot dat de levertijden alleen maar nog verder zullen gaan oplopen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacStudioStudioDisplayPhotoshop.jpg
Levertijden nieuwe Studio Display en Mac Studio lopen snel op


Daarbij is het niet bekend of er voor deze modellen productieproblemen zijn, Apple doet natuurlijk nooit mededelingen over waar bepaalde onderdelen vandaan komen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.StudioDisplayMacStudio.jpg
Levertijden nieuwe Studio Display en Mac Studio lopen snel op


In de MacFreak Shop kunnen we natuurlijk ook niets doen aan deze levertijden, maar we verzachten het wel door lagere prijzen gekoppeld aan 3 jaar garantie. Je vindt alle variaties van het Studio Display hier en alle opties voor de Mac Studio zijn hier te vinden.



 #MacStudio #StudioDisplay
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Jeroendv
Inmiddels zijn de levertijden verder opgelopen voor de MacStudio Ultra naar 12 weken en de Max 32 Core GPU naar 6 weken. Ben benieuwd hoe het gaat, als het zo doorgaat zijn ze pas rond juni goed leverbaar.
geplaatst door: puk1980
Of de truc van vermeende schaarste wordt uitgehaald, om mensen aan te sporen toch maar vooral snel tot aanschaf over te gaan.
geplaatst door: GeorgeM
@puk1980: denk je serieus dat Apple
zo’n truukje nodig heeft?
geplaatst door: boiing
Ik denk het ook niet. Dit is zeer uitzonderlijk voor Apple. 2 maanden of meer levertijd kost je omzet. Het probleem zit in de supply chain en het gebrek aan onderdelen, dat is wereldwijd een dingetje aan het worden.
geplaatst door: Seagram
Niet geheel on topic. Heb mijn imac 24 inch besteld. Gaat eerst naar Ierland, dan dan Frankrijk. Staat nu in Eindhoven wordt maandag geleverd
geplaatst door: boiing
Niet geheel on topic.
Daar zit het probleem inderdaad niet :wink:. Alle standaard modellen meteen leverbaar of op te halen, BTO (Built-To-Order) een of twee weken. Voor een Studio ben je op z'n vroegst eind April aan de beurt, met een BTO eind Juni (!) als je pech hebt.

Fijn dat je 'm maandag in huis hebt, geniet ervan :thumbs-up:!