geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple is duidelijk niet benauwd om veel aan Apple TV+ uit te geven
Apple’s strategie om geen bestaand content te kopen voor Apple TV+ lijkt steeds meer effectief te zijn. Dat is onder andere te zien aan Oscar-nominaties voor ‘CODA’ en ‘The Tragedy of Macbeth’ en de prijzenregen bij de Emmy’s, waarbij vooral de serie Ted Lasso voor veel prijzen zorgt.

Maar bij Apple zijn ze nog lang niet klaar. Zo is de deal met productiemaatschappij Skydance volgens Variety een garantie voor dit bedrijf voor twee volledig gefinancierde films per jaar, elk met een budget van rond de 125 miljoen dollar. Waarbij Skydance garant is voor een opbrengst van 25 miljoen per film, weliswaar met een aantal voorwaarden rond budgettering en dergelijke.


Ondertussen komen er nog steeds trailers en teasers voorbij voor nieuwe films en series die op Apple TV+ verschijnen, hierboven en hieronder een paar voorbeelden daarvan.






 #AppleTVPlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Kapotlood
Toen TV+ net uit was had ik er m'n twijfels bij, en die heb ik nog steeds vanwege m'n eigen kijkgedrag (kijk graag ook blockbusters en Ghibli films bijvoorbeeld). Maar ik heb onlangs CODA gezien, en wat is dat een opvallend leuke en mooie film. Ik kan me heel goed voorstellen dat Apple er nog heel wat mooie films bij gaat maken. Ok, ook al zijn sommigen wel erg dik belegd met inclusiviteit en/of moreel kompas… soms wil je gewoon een film kijken zonder daarmee om je oren geslagen te worden ;) Maar de kwaliteit ligt in mijn ogen wel al hoger dan veel van de films van Netflix!
geplaatst door: iSan
Juist. En er zijn in tussentijd ook al meer series toegevoegd. Ik heb 1 maandabonnement genomen wegens het kijken van Ted Lasso, Dickinson, CODA en Finch, maar we zijn er nog niet doorheen. €5 is niet echt om fors op te bezuinigen wanneer je nog niet alles bekeken hebt. Intussen moet er ook gewoon gewerkt, 'gesocialized' en gesport worden.

De Apple TV+ app is verbeterd ten opzichte van release, maar het is nog niet klaar. Ik wil bvb ook knop bovenin: verder kijken (en dan echt alleen Apple TV+ content, anders kom ik weer op huur/koop gedeelte) of bij de instellingen kunnen instellen dat ik alleen Apple TV+ content wil zien.
geplaatst door: Welldone
Ja, dat laatste vind ik ook een gemis. Is vanuit Apple geredeneerd natuurlijk slim, want misschien blijf je wel hangen bij een koop/huurfilm als die voorbij komt.
Maar klantvriendelijk zoals Apple in het verleden begon met denken als een klant, is het zeker niet.
geplaatst door: ouwemac
Als je een jaarabonnement neemt betaal je €49,99 dan heb je twee maanden vrij kijken.
Persoonlijk vind ik de app overzichtelijker en beter te bedienen dan het programma via mijn atv op de televisie.
Alleen kun je in de app weer niet andere content bekijken zoals Amazon prime en Nederlandse zenders.

Ik gebruik de Apple+ app alleen als ik weer eens geblokkeerd word vanwege geografische restricties. Die duren een week, daarna is het opeens weer over.
Streamen via de Apple + app gaat met een VPN server in Nederland.
Optimistisch maar zonder hoop. (Tommy Wieringa)