geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone5.jpg
Updates voor oudere iPhones, iPads en 3e generatie Apple TV
Ook dit keer heeft Apple naar de iOS en iPadOS 13.4 update weer een update klaarstaan voor oudere iPhones, iPads en de Apple TV van de derde generatie. En ook dit keer gaat het hierbij niet om nieuwe functies, maar een update die zorgt voor verbeterde veiligheid.

Bij de iPhones en iPads gaat het om de modellen die net te oud zijn voor iOS 13, dat zijn de iPhone 5s, en iPhone 6 en de iPad Air, iPad mini 2 en iPad mini 3. Het versienummer van deze update is iOS 12.4.6. De update voor de derde generatie Apple TV brengt deze naar versie 7.5 met build nummer 12H885. Op dit moment is er niet bekend of er ook wat aan toegevoegd is, het is mogelijk dat er kleine updates in zitten om ze ‘bij’ te brengen bij al het nieuws wat Apple net uitgebracht heeft.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTV3AppleTVappScreen.jpg
Updates voor oudere iPhones, iPads en 3e generatie Apple TV




 #iPhone #iPad #AppleTV
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Jurriaan
Is bekend wat de reden is dat Apple nu wel beveiligingsupdates uitbrengt voor oudere devices? Is dat bijvoorbeeld omdat de EU vindt dat devices langer ondersteunt moeten worden?
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|
geplaatst door: bacon
Ik tel niet mee met de "ordinaire" iPad 3. Alleen de iPad Air, iPad mini 2 en iPad mini 3 mogen meedoen. Merkwaardig.... :wacko:
En @Jurriaan, ik vind, eventueel met de EU, dat devices langer ondersteunD moeten worden! Er moet maar eens een eind komen aan die onzin dat devices e.d. al snel verouderd zouden moeten zijn ("oude meuk" is een geliefde aanduiding. Ook hier). En maar consumeren  :worship:
"De wereld gaat aan vlijt ten onder" 1956 (!!) Boektitel Max Dendermonde
geplaatst door: jaco123
Is bekend wat de reden is dat Apple nu wel beveiligingsupdates uitbrengt voor oudere devices? Is dat bijvoorbeeld omdat de EU vindt dat devices langer ondersteunt moeten worden?

Volgens mij laat Apple dat doorgaans afhangen van de ernst van de beveiligingsproblemen.
Bij zeer ernstige problemen komen er ook updates voor oudere versies.

(is trouwens niet anders bij Windows, daar zijn als ik me goed herinner ook nog 1 (of meer?) updates voor Windows XP uitgekomen nadat de support officieel gestopt was)