geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneSE-icoon.jpg
Apple verlaagt (en verhoogt) inruilprijzen, en voegt modellen toe
Niet alleen de MacFreak Shop heeft een inruilprogramma, ook bij Apple kan je voor het inruilen van onder andere iPhones terecht. De prijzen van dat inruilprogramma zijn te vinden op deze pagina, en die zijn gisteren door Apple aangepast en dat was niet het enige wat daar veranderd is.

Bij de meeste modellen betekenen de nieuwe inruilprijzen een kleine verlaging, maar opvallen genoeg is dat niet bij allemaal het geval. Zo is de inruilprijs van de iPhone Xs Max gelijk gebleven (op 420 euro) en is die van de iPhone 7 Plus opvallend genoeg iets omhoog gegaan (van 145 naar 150 euro). Hieronder zijn links de nieuwe inruilprijzen te zien, rechts de prijzen die tot voor kort golden. Onderaan zie je dat er drie modellen aan de lijst zijn toegevoegd, dat zijn de de iPhone 6 Plus, iPhone 6 en de 1e generatie iPhone SE uit maart 2016.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneInruilprijzenNieuwJuli2020.jpg
Apple verlaagt (en verhoogt) inruilprijzen, en voegt modellen toe

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Wil je jouw iPhone inruilen dan ben je in de regel beter af bij ons in de MacFreak Shop. Maar de ‘oudste’ iPhone die je bij ons kan inruilen is de iPhone 7, bij Apple gaan ze dus een stuk verder.

Wil je het financieel maximale uit je oude iPhone halen dan is zelf verkopen nog altijd de beste optie, maar lang niet iedereen heeft zin in al het gedoe wat dat toch altijd weer met zich meebrengt.



 #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: imex
Ik vind de inruilprijzen van Apple echt een belediging. Toen ik vorig jaar september mijn iPhone 11 bij de Apple Store Den Haag kocht vroeg ik voor de gein wat ze voor mijn iPhone 7 zouden teruggeven.

De man liep een tabelletje af en zei: 200 euro. Ik zei: Op de kop af 3 jaar geleden heb ik daar 970 euro voor betaald, hij heeft 256 GB opslag. De opslag is voor ons geen factor, 64, 128, 256, het is allemaal 200 euro.

En wat doe je er dan mee? Vroeg ik. Dan wordt die vernietigd zei de man. Hallo?! Daar kan je toch iemand een plezier mee doen? Het gaat dus rechtstreeks het milieu in, na net 3 jaar...

Ik heb hem aan mijn zoon gegeven, was toch al mijn bedoeling. En die is er hartstikke blij mee en daar gaat hij nog een paar jaar van genieten.
'They want to make the best computer'
geplaatst door: anraadts
En wat doe je er dan mee? Vroeg ik. Dan wordt die vernietigd zei de man. Hallo?! Daar kan je toch iemand een plezier mee doen? Het gaat dus rechtstreeks het milieu in, na net 3 jaar...
Slecht geïnformeerde medewerker, of verkeer begrepen.

Apple recycled ook alles wat via inruil binnen komt, er wordt niet voor niets naar de inruil gelinkt op deze pagina:
https://www.apple.com/nl/recycling/nationalservices/
geplaatst door: Mac OS X
@imex WAT vreemde Amac   medewerker was die gast beter dadelijk zij A4 geven  :wink:
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 14 128GB 2022 en MacBook Pro 16inch 2021. Old Apple computers never die
geplaatst door: puccini
Ik kan niet anders hier vermelden dan dat je echt wordt belazerd, (een ander woord heb ik er niet voor).
Kocht een SE 2 met inruil van mijn Iphone 6 met een inruilwaarde van 40 euro
De Iphone 6 verkeerde ik goede toestand zonder enige beschadigingen en werkte 100%, dus niets op aan te merken.
Aangezien ik die Iphone 6 aan niemand kon schenken heb ik deze maar opgestuurd.
Na 3 weken kreeg ik een mededeling van het desbetreffende bedrijf dat de Iphone niet goed funtioneerde, knippert beeldscherm en beschadigingen en dat terwijl het toestel perfect functioneerde en kreeg dus niets vergoed!
Heb de iphone terug laten sturen wat ook bijna 3 weken duurde, en heb een klacht ingediend bij Apple, van Apple heb ik nu na 2 maanden niets meer vernomen.
Leuke inruil actie van Apple!
Dus als je het mij vraagt, zeker niet doen die zgn. actie van Apple en geef je oude iphone aan iemand die het kan gebruiken.


*mac gebruiker sinds 1985*
geplaatst door: Jurriaan
Er zijn in ons steenrijke land genoeg mensen die zich geen laptop* kunnen veroorloven dus laat staan de kwaliteit van een Apple smartphone. Dus weggeven is een goed idee👍🏻

*dat bleek tijdens de i-lockdown toen duizenden scholieren thuis niet konden werken omdat ze geen laptop hadden.
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/17 | Mini6 iPadOS 17 | ATV 4K MKI  TVOS17|
geplaatst door: Timotheus
Ik heb nooit begrepen waarom dat hele inruilgebeuren, compleet met officiële inruilkoersen, in het leven is geroepen: misschien om jonge mensen die absoluut met het nieuwste van het nieuwste willen pronken in de verleiding te brengen?

In elk geval: de inruilprijzen zijn dermate laag, dat je zo'n apparaat net zo goed kunt houden of (beter nog) aan een dierbare cadeau kunt doen.
I went there and came back / It was nothing special / The river at high tide / The mountain veiled by misty rain