Apple wil meer films op Apple TV+
12 april 2021 - 12:26   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple wil meer films op Apple TV+
Bij de start van Apple TV+ leek de nadruk vooral te liggen op het maken en steeds meer toevoegen van series, er zijn aanwijzingen dat er ook steeds meer films aan de catalogus toegevoegd zullen gaan worden. Een paar van de films die nu al de aandacht trekken zijn Greyhound, Cherry en Palmer.

Met dit doel heeft Apple nu Jessie Henderson aangenomen (betaallink). Zij was hiervoor executive vice president of feature films bij HBO Max, en kent dus het klappen van de zweep. Apple’s besluit om Apple TV+ in ieder geval voorlopig helemaal zelf vanaf de grond op te bouwen betekent dat het ook veel meer content nodig heeft. Daarbij worden ook grote namen ingezet, in Greyhound heeft Tom Hanks de hoofdrol, bij Palmer is het Justin Timberlake die de Centrale rol heeft.


Greyhound is trouwens een uitzondering in de catalogus van Apple TV+, want die film werd niet daarvoor gemaakt. Maar het team bij Apple bood het meest voor een periode van exclusiviteit. Niet voor niets, want vooral in de VS is deze film een doorslaand succes geweest.


Het aankopen van Greyhound laat zien dat Apple wel degelijk ook content gemaakt door derden wil kopen voor Apple TV+, mogelijk dat dit in de toekomst ook vaker gaat gebeuren.



 #AppleTVPlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Apple wil meer films op Apple TV+
12 april 2021 - 13:23    reactie #1
geplaatst door: orange
Zo, dat Palmer is wel een tear-jerker van de 'Kramer vs.Kramer' orde zeg.

Gauw eens kijken. ;)
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl
Apple wil meer films op Apple TV+
12 april 2021 - 23:32    reactie #2
geplaatst door: A Henket
Mooi. Series vind ik te lang duren