geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProEnProMax-icoon.jpg
Apple’s eigen video-tour van de nieuwe iPhone 13 modellen
De prachtige Tower Theater Apple Store in Los Angeles speelde in de keynote al een hoofdrol, in de zeven minuten durende video hieronder is het ook het begin- en eindstation. In deze video-tour krijgen we nog eens de belangrijkste details te zien van de verschillende iPhone 13 modellen.

De video is opgedeeld in hoofdstukjes, na de introductie gaat het over video, de Cinematic Modus en hoe je drastische diepte-effecten kan toevoegen, de nog veel betere prestaties bij weinig licht, wat deze iPhones kunnen door het Ceramic Shield en dat ze met water geen problemen hebben, de batterij en het display waarna ook het Super Retina XDR display met ProMotion natuurlijk aan bod komt en uiteindelijk nog drie items over fotografie.


Die items zijn de nieuwe Photographic Styles, macro-fotografie met de iPhone 13 Pro en de3x optical zoom op de iPhone 13 Pro.

De presentatie is enthousiast, maar gelukkig niet zo Amerikaans ‘over the top’ als we soms bij Apple voorbij zien komen. De naam van de presentator wordt jammer genoeg niet gegeven, en ook niet of het een acteur is of een medewerker van Apple zelf (wat vaak het geval is). Wie hij ook is, van mij mag hij het vaker doen.



 #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Apple’s eigen video-tour van de nieuwe iPhone 13 modellen
19 september 2021 - 18:25    reactie #1
geplaatst door: Cesar
Mooi filmpje inderdaad maar in dat soort filmpjes zeggen ze nooit alles en dan is dit wel eens handig om te bekijken: