geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/13-inchMacBookPro2020-icoon.jpg
Binnenkort een 13-inch MacBook Pro met M2 en ongewijzigd design?
Er wordt al een tijdje aangenomen dat de 13-inch MacBook Pro dit jaar een M2 chip zal gaan krijgen en dat het design zal worden aangepast. Dat lijkt een erg logische beslissing, dit model is het laatste met een Touch Bar, het verdwijnen daarvan zou alle MacBooks dus meer op één lijn brengen.

Maar volgens een nieuw gerucht zal er op 8 maart een 13-inch MacBook Pro gepresenteerd worden met M2 chip, maar met ongewijzigd design. De bron hiervan is dezelfde die als enige voorspelde dat de 14-inch MacBook Pro en de 16-inch MacBook Pro een uitsparing (‘notch’) zouden krijgen, en daarbij meteen de geruchten ontkrachtte dat deze modellen Face ID zouden krijgen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.13-inchMacBookPro2020AffinityPhoto.jpg
Binnenkort een 13-inch MacBook Pro met M2 en ongewijzigd design?


Er is nog een reden om aan dit gerucht aandacht te besteden, het Zuid Koreaanse DigiTimes meldde vorige week (betaallink) ook al dat er nieuwe 13-inch MacBook Pro’s in productie zijn met hetzelfde design, maar met een M2 chip.

Citaat
Apple reportedly will release a spate of new devices in early March, including new MacBook Pro adopting the latest M2 processor, budget-level 5G iPhone SE and iPad, the sources said. Except for the processor, most other components used in the new MacBook Pro reportedly will feature almost the same specs as those for existing model featuring M1 chips, leading MacBook Pro supply chain partners to maintain production during the week-long Lunar New Year holiday to satisfy increasing demand for Mac series, the sources continued.
In dit citaat van DigiTimes wordt de 13-inch MacBook Pro niet ‘bij naam’ genoemd, maar omdat dit het enige MacBook Pro-model is met de eerste generatie M1 chip kan het niet om een ander model gaan.

En wie weet, misschien is het design bijna helemaal identiek, maar is het alleen de Touch Bar welke vervangen wordt door fysieke functietoetsen?

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.13-inchMacBookPro2020Gaming.jpg
Binnenkort een 13-inch MacBook Pro met M2 en ongewijzigd design?




 #MacBookPro #Gerucht
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.