geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2020-11-inch-icoon.jpg
De eerste twee iPad Pro commercials zijn uit
Apple heeft twee commercials online gezet waarin ook veel te zien is van alles wat je kan doen met een  iPad Pro. Voor commercials zijn ze dan ook relatief lang, ze spelen duidelijk in op de behoefte naar informatie die er altijd meteen na een introductie is.

De eerste heet “How to correctly use a computer”, daarin zien we in minder dan twee minuten alle manieren waarop iPads de wereld van computers op hun kop aan het zetten zijn. Want alles wat nog niet zo lang geleden als ijzeren wet gold mag inmiddels het raam uit, en achter elkaar gezet valt pas op voor hoeveel dingen dat inmiddels geldt. Want met een iPad heb je een volwassen computer in handen, die ondertussen ook voor van alles gebruikt kan worden.


De tweede heet “ Your next computer is not a computer” en ligt meer in de lijn van wat we vaak van Apple zien: een snelle compilatie van alle voordelen en verschillen van een iPad ten opzichte van bijvoorbeeld laptops. Waarbij natuurlijk ook vermeldt wordt dat de nieuwe iPad Pro modellen inmiddels sneller zijn dan de meeste pc-laptops, dankzij de A12Z Bionic processor.




 #iPad #iPadPro #iPadOS
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
antw: De eerste twee iPad Pro commercials zijn uit
19 maart 2020 - 16:35    reactie #1
geplaatst door: ElectricCat
Mooie  reclame vind ik  die eerste.