geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsPro-icoon.jpg
De imitaties van de AirPods 3 zijn nu al in omloop
De geruchten over de AirPods 3 doen al een tijdje de ronde, en als die kloppen dan krijgen we een soort AirPods Pro Lite. Dat betekent kleinere ’witte stokjes’ die uit je oren steken, maar geen siliconen oortips om ze aan je oren aan te passen. En of er actieve ruisonderdrukking op aanwezig is, is nog niet zeker.

Eén ding is wel duidelijk: hoewel Apple de derde generatie van de AirPods nog niet heeft uitgebracht, zijn de imitaties ervan al wel te koop. Die zijn gebaseerd op wat er tot nu toe gelekt is, mocht Apple er in een late fase nog wat aan veranderd hebben dan zullen ze niet zo goed lijken. Maar de kans is groot dat ze niet te onderscheiden zijn van de echte, en krijgen we dus eigenlijk een soort ‘sneak peek’.

Invalid Tweet ID
De kans dat deze nep-AirPods even goed klinken en net zo goed samenwerken met je iPhone, iPad of Mac staat ongeveer gelijk aan nul. De besparing is dus niet alleen financieel, je ‘bespaart’ waarschijnlijk ook in het gebruiksgemak.

Maar wel een prima optie voor iedereen die het cool vindt om met kleine witte stokjes uit zijn oren over straat te gaan, en daar liever niet al te veel aan wil uitgeven. Op dit moment alleen nog maar te vinden in het Verre Oosten, maar over een tijdje vast ook bij ons.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.FakeAirPods3.jpg
De imitaties van de AirPods 3 zijn nu al in omloop




 #AirPods
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.