geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/StudioDisplay2022-icoon.jpg
Wat het kost om het Studio Display te repareren met AppleCare+
Het nieuwe Studio Display is nog maar net uit, maar op de Apple Support pagina’s staan al de prijzen voor reparaties als je AppleCare+ erbij hebt gekocht. Daarbij valt op dat de prijzen hetzelfde zijn als voor het Pro Display XDR met AppleCare+, mogelijk de reden dat het zo is.

In beide gevallen kost het 99 euro als het gaat om een reparatie aan het scherm of de externe behuizing, gaat het om andere schade dan zal je 259 euro betalen. Wat die andere schade inhoudt vertelt Apple er niet bij. Opvallend, want volgens mij bestaat het Studio Display voornamelijk uit de behuizing en het scherm, het enige wat er verder nog bij zit is de Thunderbolt kabel van 1 meter.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.StudioDisplay2022AppleCarePlusKosten.jpg
Wat het kost om het Studio Display te repareren met AppleCare+

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Verder kan je op de support-pagina hierover lezen dat als er onopzettelijke schade ontstaat aan een Apple standaard en/of VESA-montageadapter dat dit op dezelfde manier afgehandeld wordt als onopzettelijke schade aan alleen de externe behuizing. Waarbij “onopzettelijke schade” een boeiende omschrijving is, want dat geldt natuurlijk voor de meeste schade.

Meet informatie over AppleCare+ is te vinden op deze pagina, daar kan je het ook aanschaffen. Wil je dat kopen let dan op dat dit binnen 60 dagen na de aanschaf van het device moet gebeuren, later is dat niet meer mogelijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.StudioDisplay2022PresentatieSlide.jpg
Wat het kost om het Studio Display te repareren met AppleCare+


Een Studio Display zal in de meeste gevallen op één plek worden neergezet en daar bijven staan. Een ‘gewone’ garantie zal dan ook voor de meeste mensen voldoende zijn, de MacFreak Shop is de enige plek waar die voor maar liefst drie jaar geldt. En de prijs van het Studio Display in de MacFreak Shop ligt natuurlijk ook al lager dan bij Apple.

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.