geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone12ProBlauw-LenzenCloseUp-icoon.jpg
Dolby Vision in de hoofdrol in nieuwe iPhone 12 Pro commercial
De afgelopen jaren heeft de camera, of eigenlijk: de camera’s, op alle iPhones een enorme ontwikkeling doorgemaakt. En dat is zeker niet alleen op het gebied van de fotografie, het video-gedeelte heeft zo mogelijk een nog grotere ontwikkeling doorgemaakt.

Het was dan ook niet voor niets dat dit ook veel aandacht kreeg tijdens de presentatie van alle nieuwe iPhone 12 modellen. Waarbij vooral Dolby Vision in de schijnwerpers gezet werd. Niet voor niets, want het is dankzij de grote rekenkracht van de A14 Bionic processor dat deze nieuwe iPhones voor het eerst de extra rijkdom van Dolby Vision kunnen gebruiken. Wil je daar meer over lezen, dan kan dat in dit eerdere nieuwsbericht, hieronder de nieuwe commercial voor de iPhone 12 Pro, waarin datzelfe Dolby Vision de hoofdrol heeft.


Ben je zelf van plan om dingen mooi filmisch in beeld te brengen dan lijkt de kans groot dat je uit deze commercial wel wat inspiratie zal kunnen putten. Let daarbij wel op de scene met de auto’s in de tunnel, daaronder staat niet voor niets de waarschuwing “Professional driver. Do not attempt.”



 #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.